Exclusiv! Bursucu, dezvăluiri despre noile sale proiecte: "Nu s-a pus problema o secundă să plec"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 oct 2022, 12:07

Ce spune Bursucu despre noile proiecte

Sursa: Instagram

Bursucu a vorbit sincer despre ce se intampla cu el in cadrul postului Kanal D.

Prezentatorul le-a dat o replica în stilu-i caracteristic celor din presa care au subliniat faptul că nu

ar mai face parte din familia Kanal D, rămânând după matinalul care s-a încheiat, fară proiect. Foarte glumeț, așa cum ne-a obișnuit de fiecare data, Adrian Cristea a vorbit despre statutul sau în cadrul postului Kanal D, mai ales după ce a văzut titlurile din tabloidele care s-au grăbit să puna eticheta.

Citeste si: Exclusiv! Ion Crăciunescu, dezvăluiri despre cele mai grele momente din viață: "Avea niște ochi scoși din orbite, iar când oboseau ceilalți să-mi dea picioare, începeau alții"

Bursucu: "Numai titluri de genul asta am vazut!"

"Asta cu staff-ul mi-a plăcut pentru că foarte multa lume se vă lamuri unde mă aflu în momentul asta și da, întrebarea este daca Bursucu mai este sau nu la Kanal D? Ce se va întâmpla cu Bursucu după acest matinal, a plecat, l-au dat afara? Turcii l-au dat afara pe Bursucu. Numai titluri de genul asta am văzut în ultimul timp.

Fac parte în continuare din familia Kanal D și nu s-a pus problema o secunda să plec, ci dimpotrivă, avem alte planuri, ale proiecte pe masa și veți afla la momentul potrivit," a fost declarația lui Bursucu cu privire la statutul sau în cadrul postului Kanal D.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Exclusiv! Au fost colegi de platou, însă abia acum Bursucu spune cu adevărat ce crede despre George Tănase:

De unde si-a luat porecla de Bursucu

Prezentatorul TV a mai precizat că el împreună cu Ana-Măria Barnoschi se pregătesc pentru un sezon nou de Roata Norocului:" Celelalte surprize le veți afla pe parcurs..."

Adrian Cristea a mai ținut să lămurească o data pentru totdeauna și de unde a căpătat aceasta porecla de Bursucu: "Regizorul de emisie ne-a pus la toți o porecla pentru că eram 16 în echipa de balet și a început să strige Furnica, Bursucule, Căprioară...și uite așa am avut toți o porecla și nu că eram grăsuț sau slăbănog când eram în trupa de balet, pur și simplu au fost niste porecle de animale și așa au rămas."