Sancar, bulversat de intrigile urzite de Sedat despre Mavi! "Crezi că eu sunt amenințarea. Dar bomba e lângă tine" Aflați ce se va întâmpla, luni, 25 aprilie, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar incearca din rasputeri sa lupte pentru Mavi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sancar are mari bănuieli în ceea ce o privește pe Mavi, femeia de care s-a îndrăgostit nebunește! Aflați ce se va întâmplă la conacul Efeoglu!


In articol:

Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului a fascinat publicul cu povestea impresionantă de viață, o intrigă captivantă și personaje uluitor conturate și jucate de actori extrem de talentați și apreciați în Turcia. Personajul central, Sancar, jucat de celebrul actor Engin Akyürek, trece prin situații dificile după ce a fost părăsit de femeia iubita.

Când credea că și-a întâlnit din nou marea dragoste, în persoană frumoasei Mavi, destinul le aduce în cale noi piedici. Sancar și Mavi se vor confruntă cu multe dificultăți însă vor continua să lupte cu îndârjire pentru dragostea lor.

Sancar descoperă noi detalii uluitoare despre Mavi! "Femeia de sus e una, iar Mavi pe care am cunoscut-o noi e o altă femeie"

Sancar încearcă din răsputeri să aibă încredere deplină în continuare în Mavi, femeia alături de care și-a dorit să își construiască o familie pentru fiica lui, Melek. Însă bărbatul mai descoperă și alte lucruri despre trecutul frumoasei Mavi, care îl pun pe gânduri.
Credulul Yahya a realizat că nu poate să se căsătorească cu Dudu pentru a crește copilul altui bărbat și a decis să rupă definitiv relația cu seducatoarea brunetă și este încolțit de regrete pentru că și-a distrus cu bună știință căminul alături de fosta lui soție, Elvan.

Citeste si: Mavi din serialul Fiica ambasadorului, surprinsă alături de cel mai important bărbat din viața sa! Actrița Tuba Büyüküstün are o relație specială cu tatăl ei!

Mai mult decât atât, Yahya decide să îi spune adevărul lui Elvan despre faptul că ea poate avea copii, în vreme ce el este de fapt cel cu probleme de sănătate și nu va putea avea niciodată proprii lui copii, așa cum și-ar fi dorit. Însă tânăra Elvan se resemnase deja cu gândul că și-a pierdut soțul și încerca să se reorienteze către Bora.

În vreme ce micuța Melek se apropie din ce în ce mai mult de Mavi, pe care a început să o îndrăgească și chiar să o considere cea mai potrivită înlocuitoare a mamei sale, Sancar continuă să aibă mari dubii în ceea cea o privește pe nouă lui iubita și face noi cercetări despre trecutul ei împreună cu Kavruk.

Bănuielile lui Sancar sunt alimentate de intrigile aprige lansate de Sedat, fostul soț al lui Mavi, care are de gând să se răzbune și să îi distrugă nouă relație.  Aflați ce se va întâmplă la conacul Efeoglu, dar și ce decizii importante va lua Sancar, luni, 25 aprilie 2022, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Tuba Büyüküstün și-a pus pe gânduri fanii de pe instagram: „Uneori poate fi neclar sau întunecat” Ce se întâmplă cu actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica ambasadorului”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Tuba Büyüküstün și-a pus pe gânduri fanii de pe instagram: „Uneori poate fi neclar sau întunecat” Ce se întâmplă cu actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica...

Rusia se simte amenințată de soldații NATO din flancul Estic! Lavrov: Încalcă promisiunile anterioare privind dezvoltarea teritoriului fostei Uniuni Sovietice

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arăta Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” în urmă cu mai mulți ani. Cu părul scurt, Tuba Büyüküstün este greu de recunoscut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies