Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

,

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, „ROventura” ne invită într-o destinație de vacanță unică, recunoscută în toată Europa, Sovata.


In articol:

Sovata, stațiunea preferată chiar și de Regina Maria, a îmbrăcat haine noi în ultimii ani și a redevenit perla turismului balnear din Transilvania, având cel mai întins, cel mai adânc și cel mai sărat lac helioterm din lume.  

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ajungem la Lacul Ursu, cel mai întins, cel mai adânc și cel mai sărat lac helioterm din lume, devenit emblema stațiunii Sovata, un loc care atrage săptămânal mii de turiști.  Oglinda de apă de la poalele Munților Gurghiului este înconjurată acum și de amenajări pe măsură, menite să îmbie turiștii să descopere zona, la pas. Înaintea investițiilor desfășurate în zonă și a exploatării potențialului terapeutic, frumusețile naturii au fost cele care au atras ca un magnet.

Cu un lac intrat în Cartea Recordurilor și vile a căror arhitectură este admirată de secole, Sovata a avut mereu un atu în rândul stațiunilor balneare din România. Totodată, poate cea mai importantă atracție din Sovata o reprezintă procedurile SPA, de relaxare, dar și cele terapeutice, balneare.

Relaxarea merge mâna-n mâna cu o mâncare pe măsură, iar mesele, alături de cazare și tratament, sunt parte integrată a pachetelor de vacanță de la Sovata.

Nu ratați o nouă ediție „ROventura”, cu George  Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Calendar creștin- ortodox 30 iunie 2022: Rugăciunea Sf Ierarh Ghelasie de la Râmeț, vindecătorul de boli și neputințe. E sărbătoare mare, cu cruce neagră în calendar

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Rareș Bogdan, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies