Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Periplu de neuitat în țara Moldovei

Author: Diana Tilă
Actualizat: 30 sep 2022, 18:35
Foto(8)

Sâmbăta aceasta, de la ora 15.00, George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită într-o călătorie de neuitat prin minunata zona a Moldovei, într-o nouă ediție a emisiunii ROventura.

Călătoria va începe pe Valea Uzului, acolo unde vom descoperi frumusețea sălbatică, tradițiile și obiceiurile zonei, dar și bucate locale pregătite cu suflet în gospodăriile montane. Preparatele ecologice și naturale sunt pregătite după rețete ancestrale, în cele peste 70 de gospodării tradiționale atestate în zonă.

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Periplu de neuitat în țara Moldovei

Aventura celor doi roventurieni va continua în zona Vrancei, pentru a vă prezenta fântânile istorice, cu ciutura și cumpăna, din Pauneștii de Vrancea, un ansamblu unic, demn de Cartea Recordurilor.

Săpate din nevoia de apă și în memoria celor care nu mai sunt printre noi, fântânile au fost lăsate moștenire din generație în generație și acum sunt veritabile monumente al civilizației rurale, demne de admirat.

Citeste si: “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Cei pasionați de fenomene naturale neobișnuite sunt invitați să cunoască  rezervația naturală <Focul Viu>, situată chiar în mijlocul satului Andreiașu de Jos.

Spectacolul focurilor vii este magnific, atrăgând anual mii de turiști dornici să vadă flăcările ce ies misterios din pământ și care nu se sting niciodată de sute de ani.

Citeste si: Toamna aceasta, românii vor avea parte de multă distracţie, exerciţii pentru minte, interviuri memorabile şi informaţie relevantă, la Kanal D

Nu sunt uitați nici gurmanzi care sunt invitați de cei doi roventurieni să <guste> din produsele montane, ecologice și naturale pregătite după rețete ancestrale, în gospodăriile tradiționale din <țara> Moldovei.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Frumusețile sălbatice ale Moldovei, ospitalitatea oamenilor, bogată istorie a acestor locuri sunt doar câteva dintre ingredientele care fac din această zonă o destinație ce merită explorată.

Nu ratati sâmbătă, o nouă ediție ”ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, la ora 15:00, la Kanal D.

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie fabuloasă pe Valea Trotușului și a Tazlăului Sărat

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies