“ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Author: Oana Picerea

“ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Sambata, 3 septembrie, Kanal D a fost lider de piata cu “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea prezentata de George Mihai si Andreea Stravoiu a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor, atat pe targetul National, cat si pe cel Comercial.

Calatoria de poveste de pe Valea Trotusului, prezentata in editia de sambata a emisiunii “ ROventura ”, a plasat statia Kanal D pe primul loc in randul publicului Comercial si National. Astfel, in intervalul orar 15:00 – 16:00, Kanal D a inregistrat 2,4 puncte de rating si 10,8% cota de piata, pe targetul National, si 2,4 puncte de rating si 14,6% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 Nat ABCD).

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, la pas pe Valea Trotușului

Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

O medie de 419.000 de telespectatori din intreaga tara a urmarit sambata emisiunea “ROventura”, in fiecare minut al difuzarii. Minutul de aur, atins la 15:10, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, aproape o jumatate de milion (496.000) de fani ai emisiunii.

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, începe un nou sezon „ROventura”, Incursiune de vis, de pe Plaiul Bâscilor până la Buzău

 


Cookies