Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Cerna si Băile Olănești - plaiuri de poveste

,

”ROventura” continuă să ne poarte pașii, prin intermediul emisiunii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, către descoperirea plaiurilor de poveste din județul Vâlcea.


In articol:

Călătoria gazdelor emisiunii, George Mihai și Andreea Străvoiu,  începe de la Cerna, în Vaideeni, locul în care descoperim adevărate minuni culinare din Oltenia de sub Munte, pentru ca mai apoi să trecem munții, pentru povești de suflet și aer proaspăt, de sănătate, la Băile Olănești.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”

Oltenia de sub Munte uimește prin bogăție și originalitate, chiar și când vine vorba de bucate și nu avem cum <să plecăm> mai departe prin fascinantul ținut vâlcean, fără să ne bucurăm, pe îndelete, de mâncărurile acestea de legendă, aduse deodată cu portul și tradițiile, de peste munți, de ciobanii strămutați din Mărginime. 

Toate acestea cuceresc oamenii care ajung la Cerna; servicii bune, dar și atmosferă prietenească.

Citeste si: Cum renaște una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din țară vedeți sâmbătă, 17 aprilie, la ROventura, de la ora 15:00, la Kanal D, cu Andreea Străvoiu și George Mihai!

Roventurienii noștri pornesc, apoi, în descoperirea frumuseților acestui tărâm <povestind>, totodată despre… minunile din adâncuri. “Izvoarele de Aur” au transformat stațiunea Băile Olănești într-una dintre cele mai faimoase din țară și nu numai.

Nu putem ajunge la Băile Olănești fără să nu facem un tur al celebrelor izvoare minerale! În total, peste 35 de izvoare binefăcătoare așteaptă turiștii, la relaxare sau la o cură de sănătate. Olăneștiul e în plină dezvoltare.

Noi hoteluri, vile și pensiuni răsar la adăpostul pădurii și, dacă tot vorbeam de relaxare și distracție, nu <plecăm> din Olănești până nu ne și bucurăm de un veritabil răsfăț SPA, într-un centru de excepție.

Tratament sau răsfăț... toate terapiile de la Olănești sunt aducătoare de sănătate și relaxare, stări după care suntem cu toții într-o continuă căutare. Vâlcea dar și Oltenia toată mai au, însă, atâtea și-atâtea locuri atrăgătoare…

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum renaște una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din țară vedeți sâmbătă, 17 aprilie, la ROventura, de la ora 15:00, la Kanal D, cu Andreea Străvoiu și George Mihai!

România, contribuţie decisivă la acţiunea UE împotriva regimului din Belrus/ Aurescu prezintă şi strategia României în relaţia cu Rusia

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”- Cerna, loc de poveste și de povestit

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, incursiune de poveste în Capitala Ceramicii Românești!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies