Salon de manichiură la Primărie! Trăim în țara în care nu ne mai surprinde aproape nimic! Doar la noi, angajații de la stat își fac unghiile în timpul programului!

Author: Ana Filip
Actualizat: 01 mar 2023, 16:51
Foto(4)

Imaginile vin dintr-o comună din Bacău, unde sala de ședințe a fost transformată într-un salon de manichiură veritabil, cu lampă UV, pile și oje, dedicat angajatelor Primăriei!

Imaginile cu sala de ședințe a Primăriei transformată în salon de manichiură din comună Balcani, județul Bacău, au devenit virale după ce un consilier local a filmat totul și a postat în spațiul public. Omul revoltat îl acuză pe primar că prin întreținerea manichiurii angajatelor și-ar întreține și voturile de 23 de ani încoace.
O echipa a emisiunii Asta-i România a ajuns în Balcani, o comună cu nume predestinat pentru a vedea cum

ojă și pilă au ajuns să facă legea în Primărie.

Salon de manichiură la Primărie! Trăim în țara în care nu ne mai surprinde aproape nimic! Doar la noi, angajații de la stat își fac unghiile în timpul programului

Balcani, o comună că toate altele, din zona Moldovei, nici prea adusă în epoca în care trăim, dar nici chiar lăsată în urmă. O localitate cu un nume care spune totul

despre loc și despre oameni. Și poate că localitatea ar fi rămas și astăzi în anonimat dacă cineva nu și-ar fi dorit să o scoată în față țării, că să își arate „unghiuțele”.

Imaginile vorbesc de la sine și aduc încă o dată aminte că la noi în țară e că la nimeni. Pile, geluri, oje, lampa UV, un colț din sala de ședințe a Consiliului local Balcani e

transformat într-un veritabil salon de manichiură. E ora zece dimineața și ziua de lucru abia a început. În timp ce pe fundal se aud manele, manichiuristă își așteaptă liniștită următoarea clientă.

Aceste imagini au devenit virale, după ce Ciprian Barna, consilier local, a filmat totul și a postat în spațiul public. Omul revoltat îl acuză pe primar că prin întreținerea manichiurii angajatelor și-ar întreține și voturile de 23 de

ani încoace.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

„Dacă toate lucrurile erau puse la punct în comună, nu avea nimeni nicio problema cu faptul că angajatele... avem canalizare, avem apă, avem gaze, avem trotuare, am pregătit comună nu avem cum să avem inundații, avem absolut toate lucrurile puse la punct nu cred că interesa pe nimeni și nici eu în momentul respectiv nu aveam ce să ii reproșez primarului. Cum să te ridici că nație când tu abia aștepți să te duci la Primărie să-ți faci unghiile în timpul programului! Scrie în fișa postului Primarului PSD să pună la dispoziție salon de manichiură angajatelor?”, a spus Ciprian Barna, consilier local al comunei Balcani.

Echipa Asta-i România a descoperit la fata locului faptul că un colț din sala de ședințe a Consiliului Local Balcani, a fost transformat într-un salon de manichiură.

Andrei Șelaru: Ce își dorește Selly la 22 de ani? De mic a fost interesat de tot ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Citește și: În Gorj pământul se cutremură, iar oamenii tremură de spaimă! Peste o mie de cutremure într-o săptămână! Este mânia naturii sau mâna omului?

Citește și: La 24 de ani, milionar în America! Iată povestea uluitoare a unui tânăr român care și-a ridicat un imperiu la vârsta la care alții încă își mai caută drumul în viață! Expresia „Nu avem bani!” i-a marcat copilăria!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”