Safiye începe să manifeste un comportament neașteptat, iar acest lucru îi îngrijorează pe cei din jurul ei. Vizionează episodul 15 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Autor: Cristina Mocanu

Safiye începe să manifeste un comportament neașteptat

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 15 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 13 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 21:45, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 15 val serialului “Vinovați de iubire”?

După șocul pe care l-a experimentat, Safiye începe să manifeste un comportament neașteptat, iar acest aspect începe să îi îngrijoreze pe cei dragi.

Nu vorbește nimic despre faptul că a ieșit sau că Naci a fost bătut din cauza ei, iar dimineața le duce mâncare chiar și lui Inci și familiei ei. Totuși, Această situație îi face pe cei de acasă să se îngrijoreze.

Naci, pe de altă parte, este întristat de situația lui Safiye și îl întreabă pe Han cum a ajuns așa fata pe care o iubește.

Han îi spune că dacă nu pleacă, Safiye se va simți și mai rău, iar Naci acceptă și se hotărăște să plece și își ia rămas bun de la elevii lui.

În timp ce Safiye doarme, Gulben vede cartea ei de poezii și îi spune lui Han că sora lor încă mai are șansa de a fi fericită.

Han îi spune surorii sale despre scrisoarea pe care mama lor i-a dat-o cu ani în urmă lui Naci, făcându-l să plece din oraș.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 15 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Actrița Farah Zeynep Abdullah, din serialul “Vinovați de iubire”, a început să muncească încă din perioada liceului

"Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.