"S-au pupat"! Mocanu a adus filmarea bombă cu Jador și Pirui! "Ce să fac, dacă pe mine mă place și pe astea două nu le place"

Andreea Pirui o ține sus și tare că nu-l place pe Jador și că nu vrea o relație cu el. Mocanu a venit în emisiune cu o filmare cu cei doi.

Ella a susținut că Jador și Andreea Pirui s-au pupat, iar Pirui și-a ieșit din minți. Iată dialogul violent:

Pirui: Nu mă interesează părerea ta, Ella 

Ella: Nu înțeleg de ce ești așa afectată, mi s-a părut (n.r.: că s-au pupat Jador și Pirui)

Pirui: Nu mai zice că ți se pare despre mine, că eu nu-mi dau cu părerea despre tine

De ce minți? Cum poți să zici că m-a pupat? 

Ella: Nu te mai enerva

Pirui: Mă enervezi că minți

"S-au pupat"! Mocanu a adus filmarea bombă cu Jador și Pirui!

Bogdan Mocanu a fost trimis de Andreea Mantea să aducă telefonul care conținea filmarea cu Jador și Andreea Pirui. Mocanu, Andreea Mantea și Pirui au vizionat imaginile.

"Dacă el mă place, ce să fac și pe astea două (n.r.: Ella și Mariana) nu le place", a spus Andreea Pirui, susținând că nu l-a pupat pe Jador. Imaginile îl arătau pe Jador fugărind-o pe Andreea Pirui. "Ce-a fost, m-am pupat cu el? Nu m-a pupat, a vrut. Dacă el mă place, eu ce să fac", a spus Andreea Pirui. "Ți-a trebuit ție să vorbești de video, nu înțeleg de ce", i-a zis blonda lui Mocanu.

Citeste si: Jador și Andreea Pirui, noul cuplu bombă de la "Puterea dragostei"? Mocanu și Livian au făcut dezvăluirea! Reacția blondei

Citeste si: A fost Ella cu Culiță Sterp?! Dezvăluirea bombă, în timpul unui scandal monstru cu Jador! S-a ajuns la dovezi: "Carmen de la Sălciua o să afle"

Citeste si: Andra susține că prietenia dintre Mocanu și Jador e falsă! "Am văzut cum vă certați, vă băgați unul în groapă pe celălalt"

 

 

 

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate