S-a logodit? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dat vestea cea mare: „Am fost cerută!”

,
Andreea Oprică, Roxana Buzoiu și Manuela Oprișiu, foste concurente la Puterea Dragostei
Andreea Oprică, Roxana Buzoiu și Manuela Oprișiu, foste concurente la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Urmează o nouă nuntă la Puterea Dragostei? O fostă concurentă și-a pus prietenii virtuali pe jar după ce a anunțat pe instagram că a fost cerută în căsătorie. Despre cine este vorba?


In articol:

După ce au ieșit din casa Puterea Dragostei, majoritatea concurenților au încercat fie să își consolideze relațiile formate în cadrul competiției, fie să își găsească fericirea în brațele altor persoane. Unii dintre ei au reușit, în timp ce alții sunt în continuare singuri, în căutarea sufletului pereche.

Una dintre cele mai controversate foste concurente de la Puterea Dragostei a făcut un anunț neobișnuit pe contul personal de instagram. Urmează să se căsătorească?

Ce fostă concurentă de la Puterea Dragostei a anunțat că a fost cerută în căsătorie?

Este o fire nonconformistă, mereu pusă pe glume și cu o personalitate puternică, lucru pe care l-a demonstrat inclusiv în casa Puterea Dragostei. Andreea Oprică, pentru că despre ea este vorba, a încercat să își găsească marea iubire în cadrul competiției, dar fără succes. Nici după ce s-a întors în țară nu s-a afișat alături de vreun bărbat, însă acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a oferit un răspuns care a pus pe gânduri pe toată lumea.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe instagram, Andreea Oprică i-a răspuns unui prieten virtual care a întrebat-o dacă s-a căsătorit.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că nu s-a măritat, dar că a fost cerută în căsătorie, lucru despre care nu a mai vorbit până în prezent. 

„Nu m-am măritat, dar am fost cerută!”, a scris Andreea Oprică pe contul personal de instagram. 

Andreea Oprică, fostă concurentă la Puterea Dragostei
Andreea Oprică, fostă concurentă la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andreea Oprică, mai sinceră ca niciodată: "Ești otravă pentru inima mea..."

Având în vedere că s-a întâmplat de multe ori ca Andreea Oprică să facă glume cu referire la viața ei

sentimentală, nu ar fi exclus ca și de această dată să fie vorba despre o farsă. În plus, pentru că nu a menționat dacă a fost cerută în căsătorie de curând, există și posibilitatea ca fosta concurentă de la Puterea Dragostei să facă referire la o cerere în căsătorie care a avut loc în urmă cu mai mult timp.

Citeste si: Andreea Oprică, în compania unui fost concurent de la "Puterea Dragostei". Cu cine a petrecut la mare?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Motivul pentru care Andreea Oprică a mers în Istanbul. Se întoarce sau nu la "Puterea Dragostei"?

Nicușor Dan își recunoaște eșecul în a desființa companiile municipale: Există un obstacol tehnic - nu avem bani să le stingem datoriile

Nu mai folosi acest tip de ulei pentru prăjit! Îți face mâncarea toxică! Mulți români fac această greșeală. Ce ulei este cel mai bun pentru prăjit și salate

Andreea Oprică are un nou iubit? Surpriza de care a avut parte de ziua ei

Andreea Oprică, dovadă de sinceritate: "Cu orgoliul meu am..." Le-a mărturisit totul prietenilor de pe instagram!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies