S-a lăudat cu patru apartamente și zece terenuri, dar a avut 10.000 de euro restanțe la întreținere: „Am vrut să mă lase să plătesc în rate”. Vica Blochina nu și-a permis să plătească suma întreagă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 feb 2024, 02:55

Vica Blochina a avut restanțe la întreținere în valoare de 10.000 de euro, dar susține că nu este vina ei. Mai mult decât atât, ar fi încercat să rezolve lucruril pe cale amiabilă, dar i s-ar fi răspuns cu răutate.

Vica Blochina a reprezentat subiectul multor discuții, după ce s-a aflat că datoriile la întreținere ale acesteia ajunseseră la 10.000 de euro. Aceasta se apără și susține că nu este vina ei și că totul a fost o răutate din partea administrației blocului.

Vica Blochina a avut datorii la întreținere, în apartamentul de sute de mii de euro

În urmă cu ceva timp, în presă, au apărut informațiile conform cărora Vica Blochina ar fi locuit într-un apartament în valoare de 350.000

de euro, oferit de fostul selecționer, dar și că datoriile acesteia la întreținere au ajuns la 10.000 de euro.

În ciuda acestor informații, Vica Blochina a precizat, și nu doar odată, că, în casa ei, se mănâncă doar din veselă de porțelan și de cristal și că deține încă trei apartamente și zece terenuri, vrând să arate că nu a renunțat la lux, indiferent de ceea ce s-a întâmplat.

„Pentru că eu sunt flower-power, datorită faptului că eu sunt flower-power (n.r. de ce a avut datorii la întreținere). Este absolut adevărat, însă, nu sunt tot timpul. Acum, sunt lucrurile la zero. Eu nu am putut să mă înțeleg cu ei (n.r. administrația). Am vrut să mă lase să plătesc în rate, erau 10.000 de euro, care au rămas de când s-a cumpărat apartamentul și nu a fost cumpărat pe numele meu, la început.

Citește și: „Nu aveam voie să ieșim în sală, să vorbim cu absolut nimeni”. Ce personalități celebre au venit în barul Melody?

Atunci, am rugat administrația să mă lase să eșalonez și să oprim penalitățile. Penalitățile au ajuns la jumate, 5.000 de euro a fost plata, 5.000 de euro au fost penalitățile”, dar nu i s-a permis să plătească suma restantă în rate.

„De multe ori, poate, am fost delăsătoare și am ajuns la situația cu apartamentul, pentru că nu am putut să mă înțeleg cu ele”, a mai spus aceasta, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Aceasta a recunoscut că suprafața apartamentului este de 150 de mp, nu de 100, așa cum s-a scris și că prețul de 350.000 de euro este cel corect.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sute de mii de euro, pentru a susține stilul de viață  

Vica Blochina este învățată cu un stil de viață luxos, ceea ce înseamnă mulți bani scoși din buzunar. Pentru a putea să se întrețină așa cum își dorește, trebuie să producă, în fiecare lună, între 10.000 și 15.000 de euro.

Citește și: "Tot timpul eram strâmbă, urâtă!" Vica Blochina, umilită de Victor Piţurcă. Fosta balerină a făcut dezvăluiri incendiare din relația cu fostul selecționer: "Mi-a făcut mult rău" 

Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a avut o perioadă în care câștigă chiar și 30.000 de euro pe lună, dar afacerile nu au mai mers și a trebuit să găsească rapid altceva. „Eu muncesc și îmi place și nu vreau să muncesc mai mult decât un bărbat. Dacă am un bărbat lângă mine, el trebuie să muncească mai mult, că, după aia, eu devin bărbat”.

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!