S-a iubit Dan Bittman cu femei măritate? Solistul a răspuns sincer la cea mai râvnită întrebare

,
Dan Bittman, 40 de întrebări cu Denise Rifai
Dan Bittman s-a iubit cu femei măritate

Dan Bittman este bine cunoscut pentru aventurile cu femei celebre din showbizul autohton, însă, de această dată a fost pus în postura de a răspunde la o întrebare foarte delicată.


In articol:

Invitat la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Dan Bittman a răspuns la cele mai delicate întrebări despre carieră, dar şi la cele mai picante întrebări despre femeile din viaţa lui.

S-a iubit Dani Bittman cu femei măritate?

Dan Bittman este cunoscut pentru numeroasele sale idile cu femei celebre, Mihaela Rădulescu fiind una dintre femeile după care artistul a avut călcâiele aprinse mult timp.

El a fost şi cu Tania Budi, Monica Bârlădeanu, Angela Ghiorgiu, Alina Chivulescu. Acestea fiind doar o parte din femeile care au avut un loc important în viaţa cântăreţului.

Artistul a confirmat că "Am o boală iubesc femeile".

Solistul trupei Holograf a fost întrebat dacă s-a iubit cu femei măritate, Dan Bittman a dat cel mai sincer răspuns.

"Noi avem o regulă să nu facem chestii de genul ăsta, sau femei măritate în curs de divorţ. Nu! Avem un slogan "om să fie", adică femeia daca e om atunci e bine. Să ştiţi că trebuie să ştergeţi un nume de pe lista acea, pentru că Alexandra Dinu, îmi pare rău, nu, ar fi îngrozitor să spun aşa ceva, presa scrie multe şi noi citim de obicei titluri. Nu, nu, în niciun caz, îmi place foarte mult, ne ştim, dar nu aş vrea să se înteleagă acuma şi altceva.

<Cu femei măritate ziceţi?>

Citeste si: Ce relație au avut Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Cântărețul a dezvăluit totul: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

Aţi atins un subiect destul de sensibil pentru că în maşina noastră, avem o dubiţă cu care mergem prin ţară, ne tot luăm de unul din colegii noştrii, care spune că el nu a fost niciodată cu nicio femeie măritată şi noi tot timpul îi găsim câte o femeie măritată cu care a fost.[...]

Da, cred că am fost pentru că ţin minte că la Costineşti în perioada aceea era o doamnă măritată, care îşi adormea soţul cu somnifere, ca să vină să se vadă cu mine în holul hotelului."

Citeste si: Dan Bittman, in lacrimi, in editia din aceasta seara la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce afaceri are, de fapt, Dan Bittman! Nu numai din muzică a făcut bani!

GRAFIC | Coronavirusul se întorce din 'vacanță' - A treia săptămână consecutivă de creștere a cazurilor de COVID-19 în România

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

Surpriză uriașă pentru Denise Rifai! Dan Bittman „i-a dat un inel”, în cadrul emisiunii pe care jurnalista o prezintă la Kanal D: “Este dreptul meu de a negocia!”

Dan Bittman, petrecere pe malul lacului, alaturi de cei mai buni prieteni! Iata ce afacere are artistul si ce sporturi acvatice au practicat vedetele!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies