S-a aflat motivul pentru care vaccinul AstraZeneca produce cheaguri de sânge! Ce cred experţii norvegieni

,
astrazeneca vaccin
Ce spun cercetatorii norvegieni despre cheagurile de sange cauzate de vaccinul AstraZeneca

O echipă de cercetători din Norvegia este convinsă că a descoperit motivul pentru care apar cheaguri de sânge după vaccinarea cu AstraZeneca


In articol:

O echipă de cercetători norvegieni au ajuns la concluzia că un răspuns imunitar puternic ar putea fi cauza cheagurilor sanguine cauzate de vaccinul AstraZeneca.  Recent, trei medici norvegieni au fost internaţi cu  tromboze severe. Conform lui Pal Andre Holme, aceşti pacienţi au avut un răspuns imunitar puternic după vaccinare.

Care este cauza cheagurilor de sânge formate după vaccinarea cu AstraZeneca

Medicul şef al Spitalului Universitar din Oslo, Pal Andre Holme, a declarat că a fost găsită o posibilă cauză pentru cheagurile de sânge obeservate la pacienţi după vaccinarea cu serul AstraZeneca.  Potrivit  Science Norway, un răspuns imunitar puternic al organismului poate determina formarea cheagurilor de sânge.

Cercetările au fost iniţiate după ce ce trei lucrători din sistemul sanitar norvegian, cu vârsta sub 50 de ani, au dezvoltat complicaţii între ziua a treia şi a zecea după vaccinare. Ei au prezantat tromboze severe şi au fost internaţi în spital. Unul dintre pacienţi a decedat.

Cercetătorii au elaborat o nouă teorie potrivit căreia vaccinul a fost cel care a declanșat un răspuns imunitar neașteptat și puternic.

„Avem un motiv. Nimic în afară de vaccin nu poate explica de ce acești oameni au avut acest răspuns imunitar”, a spus Pal Andre Holme în cadrul unei conferințe de presă, citat de alephnews.ro.

Medicul Holme a fost întrebat cum poate fi atât de sigur că răspunsul imunitar nu este cauzat de un alt stimul, şi nu de vaccinul anti-Covid de la AstraZeneca.

„Nu există nimic în istoricul acestor pacienți care ar putea cauza un răspuns imunitar atât de puternic. Sunt încrezător că anticorpii pe care i-am găsit sunt cauza și nu văd o altă explicație”, a răspuns el.

Pal Andre Holme afirmă că analizele pacienţilor arată că ei au avut un răspuns imunitar puternic după vaccinare, ceea ce ar fi condus la formarea unor anticorpi ce pot activa trombocitele, celule implicate în coagularea sângelului şi care pot preveni sângerările.

un oficial din parlamentul poloney, Michal Dworczyk, este de părere că suspendarea vaccinării cu AstraZeneca  a fost rezultatul unei lupte între companiile farmaceutice.

Citeste si: Veste importantă pentru români! Se va relua vaccinarea cu serul AstraZeneca?! Agenția Europeană a Medicamentului a dat verdictul final. Ce se va întâmpla în perioada următoare

„Merită amintit că în afară de companiile înregistrate în UE, Marea Britanie şi SUA, există alte companii care se străduiesc ca vaccinurile lor să fie utilizate”, a spus oficialul.

Citeste si: Avertismentul medicilor! Valul trei de infectări este diferit: "Este o formă de COVID mai agresivă"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Tanarul, bolnav de diabet, care a primit un vaccin anti-COVID-19 gresit face marturisiri cutremuratoare! "Mi s-a spus ca au mai fost cazuri!"

Video| Fostul avocat al lui Trump, Rudy Giuliani: 'Începem să trăim într-un stat fascist'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nelu Tataru a explicat de ce au fost inchise scolile cand rata de infectare cu COVID-19 era mica, iar acum sunt inca deschise desi exista o rata de infectare mult mai mare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies