Rusia, zguduită de numărul mare al morților misterioase. Cum au fost descoperiți, în urmă cu puțin timp, un important om de afaceri și soția sa

,
moarte misterioasa om afaceri rusia

Om de afaceri rus găsit mort alături de soție 

[Sursa foto: timpul.md]

Numărul morților misterioase, ce se vor a fi crime de urmate de sinucideri, crește vertiginos în Rusia. Află cum au fost descoperiți, în urmă cu câteva ore, un important om de afaceri și soția sa.


In articol:

Numărul morților misterioase, ce se vor a fi crime urmate de sinucidere, crește vertiginos în Rusia, acolo unde un important om de afaceri a fost găsit fără suflare, alături de soția sa.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite după ce fiica a încercat în zadar să intre în locuința celor doi.

Citeste si: „Putin va merge până la capăt, chiar dacă va distruge Planeta! Războiul se va încheia doar cu moartea lui Vladimir Putin„, potrivit specialiștilor din domeniul militar

Om de afaceri rus, găsit mort alături de soție 

Evgheni Palant, un important om de afaceri din Rusia și soția sa Olga, au fost găsiți fără suflare în apartamentul lor situat într-o zonă rezidențială a Moscovei la începutul săptămânii, dar informații despre modul cumplit în care aceștia au fost găsiți au ieșit la iveală abia în urmă cu puțin timp, relatează timpul.md.

Fiica celor doi a fost cea care a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu părinții săi. Polina s-a deplasat la locuința părinților și a încercat în zadar să intre, moment în care a simțit că cei doi sunt în mare pericol. Autoritățile ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul lui Evgheni Palant și al soției sale, Olga.

Departamentul Principal de Investigații (GSU) al Comitetului de Investigații al Rusiei pentru Regiunea Moscova a declarat pentru presa rusă că bărbatul avea mai multe răni de înjunghiere, iar femeia avea o rană masivă în piept, precum și o rană tăiată la gât și la brațul stâng.

De asemenea, anchetatorii au mai observat că ușa locuinței era încuiată din interior cu chei. S-a lansat versiunea că un soț l-a ucis pe celălalt și apoi și-a luat viața. Potrivit versiunii preliminare, Olga Palant și-ar fi putut ucide soțul din cauza geloziei și apoi s-ar fi sinucis.

Citeste si: Cu temele făcute și cu ochii plini de lacrimi, o fetiță din Mariupol își așteaptă în zadar mama. Uzina Azovstal a devenit „locul vieții și al morții„ și pentru Alice, o tânără mamă ucraineancă

Cine era omul de afaceri găsit mort în Rusia

Evgheni Palant s-a născut în Abhazia în 1974, avea cetățenie rusă. Palant a fost membru al consiliului de supraveghere al operatorului de telefonie mobilă abhaziană A-Mobile.

Palant a fost membru al comunității evreiești din Moscova. Soția nu avea propria afacere, ea fiind acționar minoritar la mai multe companii asociate cu soțul ei.

Potrivit Life.ru, la începutul anilor 2000, Palant a lucrat la ZAO Sibur Baltiya (Lituania), o filială a unui mare holding petrochimic rus. Potrivit bazei de date SPARK, Palant deținea 33,3% din IK Installsight LLC, care construiește facilități de comunicații în Rusia, veniturile sale fiind de aproximativ 60 de milioane pe an.

Citeste si: Vladimir Putin poate dicta sfârșitul omenirii. „Cei ce mor pentru patrie în război nuclear ajung direct in Rai. Ceilalți vor muri ca niște gândaci!„

Omul de afaceri deținea și un pachet de 57,14% din UMT, care creează și utilizează baze de date și resurse de informații. În ambele companii, un anume Serghei Glembotski, în vârstă de 41 de ani, este și coproprietar.

Palant nu a vorbit niciodată despre ,,operațiunea specială rusă” din Ucraina, dar anul trecut a vizitat Crimeea, ceea ce a relatat însuși pe rețelele sale de socializare.

Mai multe informații AICI. 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Ce români primesc bani înapoi. Cererea trebuie completată în maximum 90 de zile

Secretomania bate războiul: un fost consilier de-al lui Putin, suferind de o boală rară, a fost externat pe ascuns de la o clinică din Italia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

După ce a stat patru luni în comă, Archie a murit la doar două ore după ce a fost deconectat de la aparate. Medicii le-au spus părinților săi îi dea voie să moară

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies