Rusia lansează noi amenințări cu privire la al Treilea Război Mondial. „Primirea Ucrainei în NATO” l-ar putea declanșa

Author: Andreea Buinoschi

Rusia lansează noi amenințări cu privire la al Treilea Război Mondial. „Primirea Ucrainei în NATO” l-ar putea declanșa

Sursa: Reuters: Sergei Karpukhin

Rusia continuă să lanseze noi amenințări. Aceasta susține că al Treilea Război Mondial va începe, dacă NATO va accepta Ucraina în alianță.

Aleksandr Venediktov, secretarul adjunct al Consiliului Securității Federației Ruse, a spus, în cadrul unui interviu difuzat astăzi, 13 octombrie, că al Treila Război Mondial va începe, dacă Ucraina va intra în NATO.

Rusia ar putea declanșa începerea celui de-al Treilea Război Mondial, odată cu aderarea Ucrainei la NATO

Secretarul adjunct a punctat faptul că și Occidentul este implicat în acest conflict, prin intermediul oricărui ajutor pe care îl oferă ucrainenilor.

La finalul lunii septembrie, după ce Rusia a anexat ilegal patru regiuni din Ucraina, care reprezintă aproximativ 18% din suprafața țării, Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a spus că va solicita o aderare „rapidă” a țării sale în NATO.

„Kievul știe foarte bine că un asemenea pas ar însemna o escaladare garantată spre un al Treilea Război Mondial.

Pe asta constează, se pare. Să creeze zgomot informațional și să atragă, din nou, atenția asupra lor. Natura sinucigașă a unui astfel de pas este înțeleasă chiar de membrii NATO”, a declarat Aleksandr Venediktov, conform agenției TASS, în cadrul interviului acordat, conform Reuters.

Citeste si: Pensionara care ar fi lăsat un mesaj pe mormântul părinților lui Vladimir Putin a fost arestată. Aceasta i-ar fi dorit moartea liderului de la Kremlin

„În realitate, Europa suportă acum cea mai mare parte a pagubelor din toată această situație. Sistemul de securitate european în ansamblu a fost distrus. Un tribut economic colosal, care este încă dificil de evaluat, a fost impus Europei.

Este clar că acesta va fi în creștere pentru multe luni de acum încol”, a mai spus acesta, pentru Tass.

De-a lungul timpului, Vladimir Putin a atras atenția asupra faptului că NATO continuă să se extindă spre est și s-a arătat nemulțumit de faptul că foste țări membre ale Uniunii Sovietice doresc să facă parte din alianță.

Vladimir Putin a asigurat Occidentul că nu glumește cu amenințările nuclare

Puterile Occidentale au spus că amenințările nucleare făcute de Vladimir Putin nu vor fi puse în practică, dar, în luna septembrie, președintele Rusiei a menționat că nu este un „șantaj nuclear și că va face acest lucru, dacă va fi nevoie.

LIVE UPDATE Ziua 334 de război în Ucraina: Ucraina susține că Rusia trimite mai mulți soldați în Herson, iar Polonia vrea să trimită în Ucraina tancuri Leopard

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, a declarat că ia în serios aceste amenințări și susține că, în momentul de față, întreaga omenire, pentru prima dată din anul 1962, se confruntă cu cel mai mare risc de Armageddon.

Citeste si: Putin se razgandeste si ofera gaz prin Nord Stream 2. Germania refuza!

Săptămâna viitoare, NATO va organiza ”Steadfast Noon”, un exercițiu anual de pregătire nucleară. „Trebuie să ne amintim: un conflict nuclear va afecta absolut întreaga lume- nu doar Rusia și Occidentul colectiv, ci fiecare țară de pe această planetă. Consecințele ar fi dezastruoase pentru întreaga omenire”, a spus Venediktov, în urmă cu ceva timp.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies