Pensionara care ar fi lăsat un mesaj pe mormântul părinților lui Vladimir Putin a fost arestată. Aceasta i-ar fi dorit moartea liderului de la Kremlin

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 oct 2022, 09:44

Rusia a arestat-o pe pensionara care ar fi lăsat un mesaj pe mormântul părinților lui Vladimir Putin. Aceasta i-ar fi dorit moartea liderului de la Kremlin

Sursa: MEDIAZONA

O pensionară din Rusia, despre care se crede că a lăsat un bilet pe mormântul părinților lui Vladimir Putin, a fost arestată, iar autoritățile din Sankt-Petersburg au deschis un dosar penal pe numele său.

Rusia a arestat o pensionară în vârstă

de 60 de ani care ar fi lăsat un bilet pe mormântul părinților lui Vladimir Putin. Aceasta este acuzată de profanarea locului de veci, dar și profanare de cadavre.

O pensionară din Rusia, suspectă că a lăsat un bilet pe mormântul părinților lui Vladimir Putin

Irina Tsybaneva, în vârstă de 60 de ani, a fost arestată în dimineața zilei de luni, 10 august, de către autoritățile

din Sankt Petersburg, în timp ce se afla la domiciliul ei. Aceasta a primit acuzația de profanare de morminte și acuzația de profanare de cadavre.

De asemenea, autoritățile au deschis și un dosar penal, întrucât, pe biletul respectiv, Irina Tsybaneva ar fi scris că dorește moartea lui Vladimir Putin, după care ar fi așezat bucata de hârtie pe mormântul părinților liderului de la Kremlin.

Citeste si: Putin se razgandeste si ofera gaz prin Nord Stream 2. Germania refuza!

„Tsybaneva(...) a comis acte cinice, imorale, contrare normelor acceptate în societate și anume, ea a lăsat un bilet cu o inscripție jignitoare adresată președintelui Federației Ruse, profanând astfel un loc de înmormântare”, este precizat în comunicatul oficial. Acesta a fost publicat marți, 11 octombrie, de către serviciul de presă al justiției din Sankt Petersburg.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Conform The Moscow Times, acest lucru ar fi avut loc în jurul zilei de 7 octombrie, ziua de naștere a lui Vladimir Putin, când, la locul de veci al părinților săi, s-ar fi aflat autoritățile care au asigurat paza, cele care ar și fi văzut-o pe pensionara de 60 de ani.

„Părinților acestui maniac: luați-l cu voi! A provocat atât de multă durere și suferință, încât întreaga lume îl imploră să moară. Moarte lui Putin! Ați crescut un ciudat și un ucigaș”, este mesajul pe care aceasta l-ar fi lăsat, conform Mediazona.

Irina Tsybaneva ar putea fi închisă pentru cinci ani

Până mâine, 14 octombrie, Irina Tsybaneva va rămâne în arest, după care se așteaptă ca aceasta să fie audiată și, în cazul în care va fi declarată vinovată, ar putea sta timp de cinci ani în spatele gratiilor.

NATO se grăbește să înarmeze frontierele rusești! Are destule arme?

Mai mult decât atât, în luna septembrie, membrele FAR, grupul rusesc Rezistența feminină anti-război, au lăsat și ele un bilet pe mormântul părinților lui Vladimir Putin, mărturisindu-le că fiul lor  are un comportament total neadecvat.

Citeste si: Zeci de rachete au lovit luni Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin! O rachetă a căzut aproape de Ambasada României la Kiev

„Dragi părinți! Comportamentul fiului vostru este oribil! [El] chiulește de la orele de istorie, se ceartă cu colegii de clasă și amenință că va arunca în aer întreaga școală! Luați măsuri!”, este mesajul scris pe biletul respectiv.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.