Rugăciunea de sâmbătă pentru împlinirea dorințelor

Rugăciunea de sâmbătă pentru împlinirea dorințelor

Rugăciunea de sâmbătă îți influențează soarta. E important să știi ce rugăciune să spui, în funcție de necazurile pe care le ai. Fiecare zi a săptămânii are o rugăciune specifică, însă rugăciunea de sâmbătă are o putere specială.


In articol:

 

Este important să marcam fiecare zi a săptămânii prin rugăciune, în special de mulțumire față de binecuvântarea divină. Iar sâmbăta este chiar indicat să te rogi.

Rugăciunea de sâmbătă pentru împlinirea dorințelor

Rugăciunea de sâmbătă pentru împlinirea dorințelor

"Doamne lisuse Hristoase, Judecătorul meu, cunosc că păcatele mele sunt fără de număr. De aceea, Te rog în această zi, în care de Iosif şi de Nicodim pus fiind în Mormânt, Te-ai pogorât în iad cu Sfântul şi Îndumnezeitul Tău suflet şi de acolo ai îndepărtat întunericul cu lumina Dumnezeirii Tale şi ai adus bucurie nespus de mare strămoşilor noştri, căci i-ai mântuit de sclavia cea cumplită şi i-ai suit în Rai. Îngroapă păcatele şi cugetele mele cele rele şi viclene, ca să piară din mintea mea şi să nu se mai lupte cu sufletul meu.

Citeste si: Rugăciunea zilei de joi. Iartă păcatele și te eliberează de povara sufletească

Citeste si: Rugăciune marți - Rugăciune pentru fiecare zi a săptămânii

Citeste si: Sfânta Parascheva - Rugăciunea care face minuni

Luminează întunecatul iad al inimii mele, alungă întunericul păcatelor şi suie mintea mea la cer, ca sa mă bucur de Faţa Ta. Aşa, Doamne, primeşte umilita mea rugăciune ca o tămâie mirositoare, pentru rugăciunile iubitei Tale Maici, care Te-a văzut pe Cruce pironit între doi tâlhari şi de durerile Tale cumplite i s-a rănit inima, care împreună cu ucenicii şi cu mironosiţele Te-au pus în mormânt, iar a treia zi Te-au văzut înviat din morţi şi la înălţarea Ta Te-a văzut suindu-Te de la pământ la cer, însoţit de Sfinţii Tăi Îngeri.

Rugăciunea de sâmbătă pentru împlinirea dorințelor

Îndură-Te, Doamne, şi de cei vii, şi de cei răposaţi, pentru rugăciunile Sfinţilor Tăi către care zic şi eu, nevrednicul: O, fericiţi slujitori ai lui Dumnezeu! Nu încetaţi a vă ruga Lui ziua şi noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea greşim cu atâtea nenumărate păcate! Mijlociţi pentru noi Darul şi ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu ştim a-l cere după cuviinţă.

Nu încetaţi a vă ruga, pentru ca prin rugăciunile voastre, păcătoşii să câştige iertare, săracii ajutor, întristaţii mângâiere, bolnavii sănătate, cei slabi la minte înţelepciune, cei tulburaţi linişte, cei asupriţi ocrotire şi toţi împreună Darul lui Dumnezeu, spre folosul cel sufletesc, în mărirea lui Dumnezeu Celui în Treime lăudat, Căruia i se cuvine cinste şi închinăciune în veci. Amin.", este rugăciunea de sâmbătă.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate