Rugăciune marți - Rugăciune pentru fiecare zi a săptămânii

,
Rugăciune marți - Rugăciune pentru fiecare zi a săptămânii
Rugăciune marți - Rugăciune pentru fiecare zi a săptămânii

Rugăciune marți - este ruga care te scapă de necazuri, dacă o rostești imediat după ce te-ai trezit și ți-ai dat cu apă pe față.


In articol:

Rugăciunea de marți îl pune în față pe Înaintemergătorul Ioan. Atunci când vei aprinde și o lumânare, rugăciunea ta va fi și mai bine primită.

Rugăciune pentru fiecare zi a săptămânii: Rugăciune marți

Rugăciune marți: "Doamne, Dumnezeul meu, osândit stau înaintea feței Tale celei sfinte și-mi mărturisesc nevrednicia, neputința și sărăcia mea cea mare.

Pentru aceasta mă rog Ție: O, izvor dulce și noianul îndurării, deschide stavilele cerului și plouă asupra mea bunătățile îndurării tale, pentru ca să pot scoate lacrimi, să plâng și să curățesc sufletul meu de întinăciunea păcatelor, cu căință tare și adevărată.

Și ca să-mi dai acest dar, Stăpâne, pun mijlocitor pe Înaintemergătorul Ioan, către care zic: O, învățătorule al pocăinței și mărite Proorocule, care ești mai mare decât toți proorocii, precum însuși Fiul lui Dumnezeu te-a numit în Sfânta Evanghelie, tu care ai arătat poporului pe Stăpânul Hristos, tu care L-ai botezat în Iordan și ai văzut cerurile deschizându-se, tu care ai auzit glasul Părintelui ceresc și ai văzut pe Duhul Sfânt ca un porumbel pogorându-se peste El.

Citeste si: Sfânta Parascheva - Rugăciunea care face minuni

Citeste si: Rugăciunea de vineri. Te scapă de necazuri

Citeste si: Paste 2020: cand pica Pastele in 2020, data a fost stabilita

Rogu-te ajută-mi cu mijlocirea ta, tu care stai în cer înaintea Judecătorului veșnic și fă-L să se îndure de mine, căci ai multă îndrăzneală la iubirea Lui.

Rugăciune marți - Rugăciune pentru fiecare zi a săptămânii
Rugăciune marți - Rugăciune pentru fiecare zi a săptămânii

Întinde mâna aceea cu care L-ai botezat și strică cugetele mele cele rele și mă întărește să-mi petrec viața pe calea cea bună a lui Dumnezeu.

O, Proorocule, luminează-mi mintea cu poruncile Domnului, ca să le țin minte și să le păzesc până la sfârșitul vieții mele. Și să stai lângă mine în ora morții mele, să mă duci pocăit înaintea Stăpânului meu, Dumnezeu.

Roagă-te încă și pentru toată lumea ca Dumnezeu să dea ajutor creștinilor, și celor vii, și celor adormiți, să-i odihnească în necazurile cele multe, să le dea cele de trebuință ș să-i învrednicească Împărăției Sale. Amin".

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 25, sezonul 1, luni, 19 ianuarie- VIDEO

Bărbat ATACAT de fosta iubită: Agresoarea i-a pulverizat spray lacrimogen în față și i-a distrus mașina

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

O ţară nu îşi va deschide graniţele în 2021! Ce regiune îşi va păstra frontierele închise în acest an

Mai multe regiuni din Italia vor intra din nou în carantină de luni! În ce regiuni se va impune această măsură

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies