Roxana, reactie violenta asupra Biancai! "Tu nu dai in mine, ca dau si eu in tine!" Iata cum au reactionat cele doua rivale si la ce anume s-a ajuns!

Roxana a cedat nervos din nou la vederea lui Iancu incatusat alaturi de Bianca si a reactionat violent.

Dupa replicile aprige cu Jador, Roxana si-a varsat nervii pe Mocanu, care a incercat sa ii reproseze acesteia comportamentul avut in trecut. Dorind sa o puna la punct pe fosta lui iubita, Mocanu a amenintat-o ca ii da o pedeapsa pentru a regreta comportamentul avut.
Daca mai vorbesti urat iti dau pedeapsa! Catuse pentru Bianca si Iancu!", a spus Mocanu.


Concurentul s-a tinut de cuvant si a trecut la fapte. Mocanu a mers in casa fetelor unde i-a incatusat pe Iancu si Bianca. Gestul lui a aruncat casa "Puterea dragostei" in aer si a iscat un mare scandal, cu "victime" colaterale.


Roxana a explodat de-a dreptul atunci cand a vazut-o pe Bianca legata de Iancu si a venit rapid pentru a le demonstra tuturor ca nimeni nu o poate calca in picioare, mai ales fostul ei iubit, Mocanu, care pusese la cale acea razbunare. Mai intai Roxana a venit hotarata sa il gaseasca pe Mocanu pentru a-i reprosa gestul facut, insa apoi aceasta si-a descarcat nervii pe Bianca.


Au urmat momente dramatice intre cele doua rivale, care au fost pe punctul de a se lua la bataie, sub privirile ingrozite ale celorlalti concurenti.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", ispita pentru Alex "Beni"! Cei doi au fost la un pas de a se saruta! Iata ce filmulet interzis a aparut pe contul de socializare al Roxanei!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate