Roxana Nemes a tras lozul cel mare! Cine este iubitul care a cerut-o in casatorie si cat a costat inelul

Author: Alice Popescu
Roxana Nemes a fost ceruta in casatorie
Sursa: Instagram

Focoasa blonda care participa in emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities” se iubeste de aproape 5 ani cu omul de afaceri Calin Hagima.

Mai exact, Calin Hagima a cerut-o de sotie pe strada, in mijlocul iernii, in fata unui magazin din centrul capitalei unde Roxana a putut vedea un mesaj scris pe un imens panou publicitar dedicat ei. La acea data, concurenta “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost foarte surprinsa de gestul iubitului insa n-a stat pe ganduri si i-a acceptat inelul de logodna din aur alb cu diamante negre care valoreaza cat o masina, mai exact 20 000 de euro.

Citeste si: Andreea Tonciu, cu ochii in lacrimi: "Da, este adevarat! Si fetita plange". Ce a recunoscut concurenta in legatura cu Daniel Niculescu

Citeste si: Premiera la „Bravo, ai stil! Celebrities”!  Defilare... la indigo! Ce vor avea de spus juratii si cine sunt cele doua concurente indraznete?

Cum a fost ceruta de nevasta Roxana Nemes!



Calin si Roxana sunt suflete pereche dupa cum marturiseste chiar blonda si spera ca intr-o buna zi sa vina si vestea aparitiei unui copil. Cei doi au mai fost despartiti de-a lungul relatiei, insa nu au rezistat foarte mult separati si asta chiar daca Roxana a incercat sa isi refaca viata alaturi de altcineva.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz. Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important.

Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, a spus Roxana Nemeş  la acea data.

Roxana Nemes, conflict aprig cu Andreea Tonciu!

Citeste si: Emily Burghelea a tras o spaima sora cu moartea! Ce au patit ea si iubitul ei la granita cu turcii

De multe ori, in timpul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities! Roxana Nemes a fost tinta atacurilor celorlalte concurente, mai cu seama a Andreei Tonciu. Este celebru dialogul dintre cele doua in care Roxana marturisea ca nu mai suporta situatia.

Roxana Nemeș: Mă fetiță?

Andreea Tonciu: Ieși! Eu sunt doamnă. Știi ce înseamnă să fii doamnă? Să nu ai multe la activ.



Roxana Nemeș: Tu vorbești? Daca tu îți mai permiți...

Andreea Tonciu: Nu-mi spui tu mie ce îmi permit! Ai ințeles? Nu pot să mă liniștesc cu ea

Roxana Nemeș: Să nu îți crape vreo venă!

Citeste si: Cristina Siscanu arunca sageti catre adversarele sale! "Intre Deea si Alexandra se va duce o lupta acerba din acest moment!" Urmariti ASTAZI, 19 noiembrie, o noua editie incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities", de la ora 23:00, la Kanal D!



„Nimeni nu stie ce e în sufletul meu. Nimeni nu știe cum m-am simțit eu azi, ieri cum m-am simțit. Am luat o grămadă de medicamente să mă pun pe picioare. Nu m-am plâns la nimeni”, a declarat, printre lacrimi, Roxana Nemeș, după discuția aprinsă din platou.