Emily Burghelea a tras o spaima sora cu moartea! Ce au patit ea si iubitul ei la granita cu turcii

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 iul 2022, 23:00
Emily a trecut prin spaima vietii ei
Sursa: Instagram

Se pare ca aventura se tine scai de Emily Burghelea, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" care a avut parte de o intamplare neplacuta.

Emily si iubitul ei, Andrei, mai exact

logodnicul ei au vrut sa ajunga in Turcia, la Istanbul cu masina. Zis si facut numai ca la granita dintre turci si bulgari, cei doi au fost nevoiti sa treaca printr-o patanie pe care o vor tine minte mult timp de acum inainte.

Citeste si: Emiliana se lanseaza in afaceri! Satena s-a pus pe treaba si vrea sa faca profit de pe urma pasiunii ei pentru fashion!

Aventura de neuitat pentru Emily si iubitul ei la Istanbul!

"I’m lost in Istanbul", isi incepea Emily povestea intamplarii: Am ajuns aici ieri, la 5 dimineata dupa multe peripetii. Am pierdut permisul in vama, am trecut de la Turci la Bulgari si invers pe jos de vreo doua, cu cateva ore inainte de asta ne-am pierdut pe noi cu totul prin Bulgaria(ultimul clip) iar cand intr-un final am

ajuns, am ramas blocati intr-un peco. Nu le mergea POS-ul iar noi aveam doar 50 de dolari si ne trebuiau 53. Pentru 3 dolari iubitul meu a trebuit sa mearga pe jos saracutul cativa km buni pana la un bancomat din pustietate si inapoi. Noi am ramas “garantie” cu masina cu tot... pentru ca aparent domnii respectivi nu prea aveau incredere in noi, si na, am fi putut sa fugim cu cei 3 dolari pe care
ii datoram.. ar fi fost prea mare paguba! Au preferat sa-l puna pe Andrei sa faca putin sport la 5 dimineata, ca nu strica niciodata! A fost o adevarata aventura cu bune si cu rele. Intr-un final am ajuns si vreau sa va spun ca desi am avut multe motive sa ne iesim din fire, am luat totul ca atare si chiar ne-am distrat. Astazi am iesit la pas prin oras, putin obositi.  

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Emily a ajuns unul dintre cei mai urmariti influenceri de pe retelele de socializare  datorita sinceritatii de care mereu a dat dovada in fata publicului. Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a reusit sa intre in showbizul autohton cu numeroase proiecte legate de lumea modei si nu numai.Dar surpriza cea mare pentru Emily, fosta concurenta "Bravo, ai stil!"  a venit din partea iubitului ei, Andrei care a cerut-o de sotie in direct la Teo show, moment de care Emily nu a avut habar o secunda.

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Cel mai urmărit show de modă începe la Kanal D2

Emily Burghelea a fost ceruta de sotie in direct la Teo Show!

Citeste si: A fost cerută în căsătorie! Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a spus DA: "Încă sunt în stare de șoc"

De aproape doi ani trăiesc alături de Emily o frumoasă poveste de dragoste pe care nu am crezut vreodată că o să ajung să o arăt la TV și nici să-mi exprim în public sentimentele față de ea. În același timp, am conștientizat faptul că iubirea noastră trebuie să fie încununată într-un mod care să fie pe placul ei. Așa că am ales să contactez producătorii emisiunii cu care ea colaborează parțial, mi-a fost cel mai la îndemână. I-am luat telefonul fără să știe și am căutat-o pe Andreea de la Kanal D, care a fost foarte bucuroasă atunci când a auzit ideea mea, iar de acolo tot ce am făcut a fost public, a declarat iubitul lui Emily la Teo Show.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.