Emotii mari pentru Cristina Sicanu, Bia Rus si Roxana Nemes! Cine a parasit competitia "Bravo, ai stil! Celebrities"?

,
Bravo, ai stil! Celebrities, 10 octombrie 2020
Seara eliminatorie la Bravo, ai stil! Celebrities

Seara memorabila la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Conceptul propus, Extravaganta in coafuri si make-up le-a dat ceva batai de cap concurentelor!


In articol:

Misiunea celor trei jurati, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu si Maurice Munteanu a fost una extrem de dificila, acestia au fost nevoiti sa decida in aceasta seara concurenta care a parasit competitia "Bravo, ai stil! Celebrities".

Cine a fost eliminata de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Pentru ca a fost o seara eliminatorie, presiunea de pe umerii celor opt celebritati aflate in concurs a fost coplesitoare. Aspirantele la marele titlu au avut si ele la randul lor de luat decizii importante, deoarece au avut responsabilitatea de a face nominalizari si implicit de a decide pe cine trimit in fata juratilor spre eliminare, alaturi de ultimele doua concurente aflate pe ultimele locuri in clasamentul stelutelor.
In aceasta seara, Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu nu au putut fi nominalizare, deoarece au capatat imunitate datorita numarului mare de stelute acumulate. Iar ultimele doua concurente cu cele mai putine stelute acumulate au fost Cristina Siscanu si Bia Rus.

Bravo, ai stil! Celebrities, 10 octombrie 2020
Juratii Bravo ai stil! Celebrities au decis cine paraseste competitia!

La sugestia Ilincai, concurentele au dezvaluit rand pe rand nominalizarile lor. Astfel, Alexandra Ungureanu, Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu si Theo Rose au nominalizat-o pe Roxana Nemes. In vreme ce, Roxana Nemes a nominalizat-o pe Oana Radu.
In cele din urma in fata juratilor au ajuns Cristina Siscanu, Bia Rus si Roxana Nemes. Cei trei jurati au decis sa o salveze de la eliminare pe Roxana Nemes.
Aflate in fata juriului, Cristina Siscanu si Bianca Rus au asteptat cu emotii deliberarea celor trei jurati. Bianca Rus a primit doua voturi din partea lui Maurice si a Ralucai Badulescu, iar Cristina a primit un vot din partea lui Catalin Botezatu. Astfel, concurenta care a parasit competitia "Bravo, ai stil! Celebrities" este Bianca Rus!

 

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana Nemes,  pusa la <punct> de catre jurati. Ce greseli de neiertat a facut concurenta?

SEMNAL de ALARMĂ tras de un medic militar: definiția de caz pe COVID-19 TREBUIE schimbată, boala nu poate fi depistată la unii pacienți

Juratii au desfiintat total tinuta uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”! “Ce-i cu chilotareala aia pe dedesubt?”

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Emy Alupei: “Vreau sa arat ca si fetele pot!” 

In aceasta seara, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu da iama in magazinele second hand sa isi caute … iubirea!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies