Roxana, în lacrimi la "Puterea dragostei"! Și-a sunat iubitul de acasă, pe Turcu, și i-a cerut să se întoarcă în emisiune! Ce a răspuns acesta

Roxana l-a sunat pe iubitul ei, Turcu, chiar în timpul emisiunii "Puterea dragostei" și i-a cerut acestuia să vină în Istanbul.

Turcu i-a răspuns că vine, iar Roxana era din ce în ce mai insistentă, cerându-i acestuia să își ia bilet chiar în acea zi.

Roxana: Ce faci? Nu te auzi deloc bine 

Turcu: Nu prea am semnal bun. Stai așa, să ies din pădure.

Roxana: Mi-e dor de tine rău de tot

Turcu: Și mie

Roxana: Vreau să vii cu mine aici, că eu nu mai vreau să stau fără tine

Turcu: Și eu

(...)

Roxana: Dacă pot să te aduc aici, poți să vii?

Turcu: Da. Dacă pot să vin, o să vin

Roxana și <a target=

(...)

Roxana: Îți cumperi bilet?

Turcu: Da

Roxana: Diseară îți cumperi!

Roxana de la "Puterea dragostei" vrea la "Survivor România"!

Roxana Buzoiu a anunțat în emisiunea "Puterea dragostei" că ar vrea să participe și la "Survivor România", următorul show difuzat de Kanal D.

"Eu pot să mă duc în mai multe rânduri", a replicat Roxana Buzoiu atunci când Andreea Mantea a vorbit despre faptul că și-ar dori ca cineva din casa "Puterea dragostei" să vadă și experiența de la "Survivor România".

"Eu te las", a spus Andreea Mantea când a auzit că Roxana Buzoiu și-ar dori să fie concurentă la noul show de la Kanal D.

"Acolo poate îmi găsesc și dragostea", a spus Roxana Buzoiu.

"Ascultă-mă, te învăț eu, le faci pe amândouă. Nu pleci de aici prin descalificare, te duci acolo 2-3 săptămâni, scoți toți nervii din tine și vii înapoi", a sfătuit-o Andreea Mantea pe Roxana.

Roxana și Turcu

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate