Roxana, atac dur la Mocanu la revenirea în casa "Puterea dragostei"! Și-a bătut joc în ultimul hal de vocea lui! "Jador, prietena ta..."

,

Roxana l-a atacat dur pe Mocanu la reintrarea ei în casa "Puterea dragostei". Din ce a vorbit cu Jador, se înțelege că a fost foarte deranjată că Mocanu i-ar fi criticat melodia.


In articol:

Roxana și Mocanu nu au vorbit deloc unul cu celălalt, în ciuda faptului că la intrarea Roxanei prin video-call în emisiune ea și Mocanu au părut să aibă o relație civilizată.

Roxana a vorbit doar cu Jador, Mocanu abținându-se să intervină în discuție.

Jador: Am auzit că scoți o melodie și n-am vrut să fiu asociat

Roxana: Am auzit că o să cânte unul (n.r.:

Mocanu) cu tine la concert mereu, care e mai praf ca mine de o mie de ori. E în spate cumva? Da, scuză-mă pe mine

Jador: El nu cântă la concerte

Roxana: Voi vă luați de mine, de melodia mea, pe care încă nu am lansat-o, dar ăsta cântă mai praf ca mine, ați înnebunit? El (n.r.: Mocanu) e dansatoare sau ce?

Jador: Vine și el cu mine, stă cu mine, se distrează

Roxana: Cu tine n-am treabă, că ești boss, știu. Tu ai cântat și lângă mine și nu zic nimic, că tu cânți foarte frumos. Eu recunosc. Eu am zis de persoana care s-a luat de mine, nu de tine. Tu ai tot dreptul să te iei de mine, că ești cântăreț, dar el ce e, dansatoare din buric sau ce? Prietena ta? Prietena ta n-are nicio treabă, ia-te tu de mine, că ai tot dreptul și tac în fața ta, dar alții, care n-au nicio treabă...

Roxana, din nou la "Puterea dragostei"!

Roxana a intrat din nou în casa" Puterea dragostei"! Venirea ei a fost întâmpinată în mod diferit, în funcție de fiecare concurent.

Dacă unii s-au bucurat foarte tare, aici fiind vorba de Ricardo, pe care Roxana l-a și îmbrățișat, Mocanu a încercat să dea impresia că ignoră total venirea Roxanei.

"Nu mă interesează", a fost auzit spunând Mocanu. 

De altfel, Roxana i-a pupat pe toți băieții pe care i-a văzut, mai puțin pe Jador și Mocanu. Jador nu a rezistat și s-a dus la ea, încercând să o pupe cu forța. Roxana i-a dat câteva palme atunci. 

Citeste si: Deea de la "Puterea dragostei", în doliu! Mocanu a făcut anunțul: "A trecut în neființă"

Citeste si: Mariana de la "Puterea dragostei", imagini indecente! Cum și cu cine a fost surprinsă într-o cabină de probă!

Citeste si: Hamude, în pat cu o blondă focoasă! Imaginea a apărut pe internet la ora 5 dimineața!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Manuela a vorbit cu fostul ei iubit, Bobicioiu, la telefon! Jador a detonat bomba: "Bobicioiu spune că ești moartă după el"! Ce reacție a avut Ricardo. Manuela a...

Simona Halep, la sosirea la Transylvanian Open: Mare păcat că nu vom avea spectatori în sală

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Ricardo, o nouă explozie de nervi la "Puterea dragostei"! A început din nou să înjure! Relația cu Manuela, aproape de final: "Nu-mi vine să cred că faci asta"

Denisa a luat o decizie radicală legată de Iancu, după ce l-a sărutat! Ce a hotărât ea după ce a vorbit cu Ella

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies