Scene incredibile la "Puterea dragostei"! Roxana a dansat cu Catalin si Turcu s-a despartit de ea! Si-au facut imediat bagajele si au parasit emisiunea!

Roxana a primit pedeapsa de la Andreea Mantea sa danseze cu Catalin. Cu toate ca a stat cat mai departe de el, Turcu s-a despartit de ea!


In articol:

Turcu i-a facut un semn de "Pa-pa" Roxanei in timp ce aceasta dansa cu Catalin si a parasit platoul!

Roxana a intrerupt atunci dansul cu Catalin si s-a dus sa il impace pe Turcu. In mod incredibil, Turcu a anuntat ca se desparte din nou de ea!

"Ai acceptat", i-a spus Turcu Roxanei, anuntand-o ca relatia lor s-a incheiat.

Si-a facut rapid bagajul si a anuntat-o ca paraseste emisiunea!

Prezentatoarea show-ului "Puterea dragostei", Andreea Mantea, a mers sa vada ce se petrece intre ei. In timp ce Turcu i-a spus ca paraseste emisiunea, Roxana i-a zis ca, avand in vedere ca el s-a despartit de ea, ramane in emisiune. Ulterior ea s-a razgandit, si-a facut si ea bagajele si a anuntat ca paraseste si ea emisiunea.

"De data asta chiar plec de tot", a spus ea.

Roxana si Turcu se impacasera din nou!

Roxana si Turcu erau din nou impreuna! Turcu postase o fotografie bomba cu Roxana pe contul lui de Instagram imediat dupa ce impacarea se produsese.

Turcu o tinea, protector, pe Roxana de brat. Imaginea cu cei doi impreuna a fost postata de Turcu pe Instagram.

Poza a adunat rapid aproape 2.000 de aprecieri pe Instagram.

Roxana si Turcu au, probabil, cea mai tumultoasa relatie pe care a avut-o vreodata un cuplu de la "Puterea dragostei". De altfel, majoritatea relatiilor Roxanei in show, atat cu Andy, cat si cu Mocanu au fost explozive. Roxana a mai fost cu Iancu, dar fara scandal si a cochetat, la inceput, cu Valentin.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies