ROventura – calatorie fantastica la Cheile Bicazului si Lacul Rosu

,

George și Andreea gustă din plin aventura din munți, dar și pe cea din gospodăriile moldovenilor și vă poftesc și pe voi într-o incursiune plină de savoare, sâmbătă, de la ora 15:00, numai la Kanal D. 

Probabil în aceste zile, mai mult ca oricând, realizăm că una dintre cele mai mari bucurii este aceea de a călători. Fără să știe de problemele ce aveau să vină, Andreea Stravoiu și George Mihai, prezentatorii emisiunii „ROventura”, difuzata sambata, de la ora 15:00, la Kanal D, s-au bucurat, nu demult, de o incursiune într-una dintre cele mai frumoase zone din țară. Prin intermediul lor, calatorim si noi cu privirea si cu sufletul intr-un taram de poveste.

Citeste si: Cheile Bicazului și Lacu Roșu sunt printre cele mai vizitate locuri din țară! De-acolo începe și călătoria ROventura! George și Andreea gustă din plin aventura din munți și vă poftesc într-o incursiune plină de savoare, sâmbătă, de la 15:00, la Kanal D!

Întregul ținut al Neamțului e unul care respiră frumusețe și autenticitate. Cheile Bicazului te fac să iubești și mai mult plaiurile acestea și România întreagă, de fapt.  Piatra Altarului e un masiv de-a dreptul uluitor. Stânca parcă împunge cerul, cu cei aproape 1200 de metri ai săi și te lasă cu gura căscată, la cât de frumos e decupată, parcă, din întregul peisaj.

Sălbăticia locului te îmbie să-ți continui drumul șerpuit, așteptând parcă să fii cucerit, după fiecare curbă, de o nouă scenă din fermecătorul spectacol al naturii.  Proiectul lui Ticu Lăcătușu, cel mai cunoscut alpinist roman, e unul la înălțime, și la propriu și la figurat! Via Ferrata din Bicazu Ardelean se numără printre cele mai moderne trasee de aventură

din țară.

Traseul de Via Ferrata a devenit o atracție în sine, chiar aici, în aria protejată care atrăgea oricum o sumedenie de iubitori de natură. Traseul amenajat de alpiniști profesioniști permite și celor mai neinițiați să se împrietenească cu muntele. Deși pare că ești suspendat, iar distanța până la baza stâncii e considerabilă, pe tot traseul ești în siguranță, ancorat de cablul de oțel.

Andreea și George au făcut o pasiune pentru locurile naturale unice de la noi din țară, așa că pornesc degrabă să mai

descopere unul: stațiunea Lacul Roșu. Peisajele de basm și aerul curat ar putea readuce faima de care se bucura odinioară stațiunea aceasta.

Cheile Bicazului și Lacu Roșu sunt printre cele mai vizitate locuri din țară. De-acolo, de la granița dintre Moldova și Ardeal începe și călătoria ROventura, George și Andreea gustă din plin aventura din munți, dar și pe cea din gospodăriile moldovenilor și vă poftesc și pe voi într-o incursiune plină de savoare, sâmbătă, de la ora 15:00, numai la Kanal D. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara va invitam sa urmariti spectacolul dansului! "Imi place dansul" - de la 22:00, pe Kanal D!

VIDEO Premierul Florin Cîţu, despre cazul bărbatului decedat la Piteşti: 'I-am cerut ministrului de Interne o anchetă foarte rapidă'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Cheile Bicazului și Lacu Roșu sunt printre cele mai vizitate locuri din țară! De-acolo începe și călătoria ROventura! George și Andreea gustă din plin aventura din munți și vă...

ROventura. Turda - “Inima de sare” a Transilvaniei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies