ROventura ajunge, sambata, 27 februarie, pe urmele Mărgelatului, în Cheile Sohodolului, din Oltenia de sub Munte!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Oltenia, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

Peisaje care îți taie răsuflarea, bucate tradiționale delicioase și povești cu cântec, alături de maestrul Constantin Lătărețu, pe toate vi le prezintă George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la 15:00, la Kanal D!


In articol:

Gorjul este supranumit "Bucovina Olteniei"! Așa sustin, cu mâna pe inimă, cei care au apucat să guste din bucatele pregătite în ținutul lui Brâncuși. Sambata, 27 februarie, George Mihai si Andreea Stravoiu isi indreapta pasii spre nordul Olteniei, chiar pe drumul Mărgelatului!

Aventura și legenda se împletesc de minune în Oltenia de sub Munte și în pitoreștile chei ale Sohodolului

O plimbare prin Cheile Sohodolului te poartă, pentru câteva clipe, în atmosfera celebrelor filme cu Florin Piersic, care au fost turnate aici. Peisajul carstic din acest colțișor de Gorj parcă îți taie răsuflarea. Un adevărat canion, săpat în stânci de dimensiuni colosale îți dezvăluie însă și alte frumuseți și mistere.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu va prezinta o noua destinatie spectaculoasa la ROventura, sambata, de la ora 15:00

Cine n-a pășit încă prin acest colțișor de țară, a pierdut o întâlnire de neuitat cu spectacolul naturii. Iar cine n-a ajuns la Runcu, n-a gustat din ospitalitatea localnicilor, care știu să-și întâmpine oaspeții cu multă căldură si buna dispozitie. Întâlnirea cu gazdele e întotdeauna o bucurie pentru că nimeni nu ar putea povesti despre locul acesta mai bine.

Zona aceasta a fost dintotdeauna bogată.

În frumuseți ale naturii, în povești cu haiduci, în folclor și, nu în ultimul rând, în bucate. Așa că mâncarea chiar e una dintre atracțiile zonei, îndeosebi pentru gurmanzi.

Că tot a venit vorba despre folclor și despre bucate, George Mihai si Andreea Stravoiu nu puteau ajunge la Runcu, fără să-l caute și pe prietenul lor, Constantin Lătărețu.

Gorjul are multe povești de spus iar unele sunt… cu cântec.

Care se scriu, iată, în continuare, în sufletele gorjenilor, chiar și departe de plaiurile natale. Maestrul Dodo Lătărețu mânuiește cuțitul de bucătărie cu aceeași lejeritate cu care plimbă arcușul pe vioară.

Nu ratați, sâmbăta, 27 februarie 2021, de la ora 15:00, o nouă ediție spectaculoasa ”ROventura”, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, ținutul gospodarilor

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la “ROventura”, Bucovina, colț de Rai

Citeste

si: Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Hai cu ROventura într-o călătorie de poveste, pe tărâmul de basm al Bucovinei! Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, George și Andreea urcă la bordul celei mai vechi mocănițe...

VIDEO Florin Cîţu NU vrea impozitarea bacșișului: 'Aş vrea să ştiu care este impactul indirect şi asta nu îmi spune nimeni deocamdată'

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Sâmbăta aceasta, de la ora 14:30, în ”ROventura”, călătorie cu parfum de epocă, pe tărâmul de basm al Bucovinei!

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, ținutul gospodarilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies