Rona Hartner, dezvaluiri socante despre lupta cu cancerul: "Preotul mi-a dat ultima Impartasanie!" Anuntul facut de artista

Rona Hartner a trait clipe extrem de grele dupa ce a aflat ca sufera de o tumoare canceroasa la colon.

Din fericire actrita in varsta de 45 de ani este acum in afara oricarui pericol si a fost externata.

Zilele petrecute in spital au fost un adevarat cosmar, iar Rona Hartner a dezvaluit intr-un interviu pentru click.ro ca era pregatita pentru moarte.

"Am citit toate moliftele Sfantului Vasile. Preotul mi-a dat ultima Impartasanie. Eram pregatita de orice. Chiar si de moarte. Eu nu cred in reincarnare.

"Cred doar in viata asta si in Dumnezeu! Nu se stie ce se va intampla cu viata noastra niciodata. Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa si sa iubim", a spus Rona Hartner.

Artista a tinut sa sublinieze ca este o minune faptul ca astazi este inca printre noi.

"Totul a inceput acum doua saptamani, cand am venit in Romania. In decembrie am facut analizele si erau perfecte. Am venit aici si m-am simtit brusc rau.

"Cand am ajuns la spital, doctorul mi-a zis: «Nu mai pleci de aici. Te operez». A fost cancer. A scos tot. Eu am trait momentul Cernobil. Boala asta a venit asa pe nepusa masa. E o minune de la Dumnezeu ca ma aflu azi printre voi", a adaugat Rona Hartner.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate