Mesaj trist transmis de Rona Hartner de pe patul de spital: "Am zis ca imi fac testamentul..." Ce se intampla cu marea artista

Lumea showbiz-ului din Romania a fost zguduita la vestea ca Rona Hartner are o tumoare la colon.

Cunoscuta actrita, in varsta de 45 de ani, a fost operata de urgenta dupa ce a acuzat o stare generala proasta. La consultul amanuntit s-a descoperit ca Rona Hartner avea o tumoare la colon.

A urmat o interventie chirurgicala extrem de complicata, care a durat mai bine de 6 ore. Din fericire operatia a fost un succes iar acum Rona Hartner se afla la terapie intensiva, starea ei de sanatate fiind monitorizata permanent.

Acum, la cateva zile de la operatie, Rona Hartner a transmis un mesaj de pe patul de spital:

"Ma simt bine. Mi-am dat seama cat am fost in spital ca m-a sustinut iubirea oamenilor. Noi, romanii, avem darul empatiei.

"Locuim pe Coasta de Azur, acolo trebuia sa plecam inainte sa ajung la spital, am avut instinctul de supravietuire. Imi pierdusem un pic gustul vietii, am crezut ca am o forma de depresie.

"De fapt tumorile anunta psihicul sub forma de depresie. Nu mai ai chef de nimic. Asta am simtit de un an jumate. Am zis ca imi fac testamentul, nu-mi era frica de operatie, sunt buna de carne si mi se inchide repede operatia", a spus Rona Hartner.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate