Romii au petrecut REGESTE la finalul congresului de la Sibiu! Si-au umplut burtile cu purcelusi la tava, curcani si muschiulet tiganesc VIDEO

,
Romii au petrecut REGESTE la finalul congresului de la Sibiu! Si-au umplut burtile cu purcelusi la tava, curcani si muschiulet tiganesc VIDEO

Dupa ce timp de doua zile au muncit din greu pentru binele etniei, romii au lasat deoparte treburile si au petrecut asa cum cere traditia: cu mancare din belsug si dans.

Regele romilor  Florin Cioaba, proaspat ales si presedinte al Uniunii Internationale a Romilor, a oferit un dineu in cinstea delegatilor si invitatilor veniti la congres de peste mari si tari.

 

Asa ca pe mesele imbelsugate si-au facut loc numai bucate alese: purcelusi la tava, curcani si muschiulet tiganesc.

 

Dincolo de  petrecerea oferita romilor prezenti la congres, presedintele Florin Cioaba vrea sa introduca si o regula noua pentru romii fara cazier.

Acestia ar urma sa primeasca pasapoarte speciale, emise de organizatia pe care o conduce. Documentele vor fi eliberate la cerere membrilor Uniunii Internationale a Romilor si costa 10 euro.

 

Uniunea Internationala a Romilor are aproximativ 400.000 de membri din intrega lume iar la congresul organizat in Romania au participat lideri ai etniei din 35 de tari.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

Ce spune, de fapt, tradiția ”Babelor”: cele mai comune superstiții

Rusia ia în calcul un schimb de prizonieri cu Ucraina - Care este principala condiție

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Problema de MATEMATICĂ pe care puţini o pot rezolva din prima încercare. Care este rezultatul corect

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies