Romanii vor fi CONTROLATI! Anuntul lui Raed Arafat despre sarbatorile de iarna

Autor: Oana Iosif
Romanii vor fi controlati in timpul sarbatorilor de iarna, anunta Read Arafat

Romania ramane sub aceleasi restrictii ca pana acum in timpul sarbatorilor de iarna.

Starea de alerta s-a prelungit pentru inca o luna, iar carantina de noapte a ramas in vigoare. Totusi, Raed Arafat a facut un anunt important la o televiziune din Romania. Acesta a spus ce trebuie sa faca si mai ales, ce sa nu faca romanii in timpul sarbatorilor de iarna. 

Romanii, controlati in timpul sarbatorilor de iarna

Raed Arafat a declarat faptul ca romanii vor fi controlati de Craciun si de Revelion pentru a vedea daca se respecta restrictiile deja intrate in vigoare: 

”Nu este vorba de număr maxim, aici nu s-a pus număr maxim. Mai ales în casa omului nu poți să pui numărul maxim care este. Ce este recomandabil este ca lumea să rămână în rândul familiei, imediat apropiate. Adică cei cu care oricum te întâlnești în fiecare zi, fără să porți mască, fără să te distanțezi. Adică cei apropiați, cu care stai cu ei. Asta e recomandarea, dacă vrem să evităm orice problemă.

Citeste si: Raed Arafat, informații despre noua tulpină de coronavirus: „E cu 70 la sută mai agresivă.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În rest, dacă vrei să vină și alți prieteni la tine trebuie să măcar să respecți regulile, în sensul în care să fie distanțare, să fie lumea distanțată, care e greu în casă, știm foarte bine.

Sunt recomandări pe care le dăm. Să nu vedem titluri care o să apară în unele ziare, că Arafat a interzis sau Comitetul a interzis populației să invite oameni acasă.

Noi n-am interzis, noi recomandăm ca oamenii să limiteze contactul în această perioadă și să păstreze sărbătorile în rândul familiei.

Bineînțeles, aici, cine dorește să riște, există o limită care poate să meargă către ea. Pot să meargă, pot să participe la diferite acțiuni, dar vor fi reguli care vor fi foarte stricte pe aceste acțiuni”  , a spus Raed Arafat.

Citeste si: Ce le va fi interzis românilor care își vor petrece sărbătorile de iarnă la munte? Mesajul lui Raed Arafat: „Ideal ar fi ca turiștii...”

 


Spiritele nu par să se calmeze deloc între Roberta și Sebastian. Deși s-au întâlnit, inițial, pentru a vorbi despre punctul în care se află, în prezent, cei doi au început un nou scandal.