România se închide pe bucăți! Nunțile și botezurile sunt interzise

,
România se închide pe bucăți! Nunțile și botezurile sunt interzise?!
Interzis la nunti si botezuri[Sursa foto: PixaBay]

Situația epidemiologică din România este pe butuci, rata incidenței a crescut în mai multe zone, astfel autoritățile au declarat planul roșu. Ce se întâmplă cu nunțile și botezurile în perioada următoare?


In articol:

România se închide pe bucăți, mai multe zone au intrat în scenariul roșu, ca urmare a creșterii numărului de infectări cu coronavirus. Așadar, autoritățile sunt nevoite să impună măsuri dure, pentru a combate răspândirea virusului. Așa cum au mai anunțat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, și șeful DSU, Raed Arafat, măsurile se vor impune în funcție de zonă.

România se închide pe bucăți! Nunțile și botezurile sunt interzise

Tot mai multe zone din România se află în scenariul roșu, iar măsurile impuse sunt extrem de dure. În ceea ce privește nunțile și botezurile planificate sunt de domeniul trecutului, cât despre industria HoReCa, ea stagnează în aceste zone.

România se închide pe bucăți! Nunțile și botezurile sunt interzise?!
Mai multe zone din Romania sunt in scenariul rosu[Sursa foto: PixaBay]

În comuna Feleacu din Județul Cluj, autoritățile au impus măsuri drastice după ce s-a înregistrat o creștere semnificativă a cazurilor de covid.

Localitatea se află la 7 kilometri de Cluj-Napoca, iar incidența a depășit pragul de 3 la mia de locuitori. Rata îmbolnăvirilor este de 3,37, iar de joi, 9 septembrie, toți locuitorii trebuie să respecte măsurile impuse. Totodată, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a decis în cursul săptămânii trecute o nouă serie de măsuri pentru comuna Mărgău, după ce rata incidenței a depășit 12 la mia de locuitori.

Citeste si: Lovitură pentru români! Vaccinarea devine obligatorie în România. Ce instituție impune acest lucru

Situația epidemiologică este dramatică și în județul Arad. Au fost impuse restricții de circulație în mai multe localități. În Denza, incidența cazurilor a ajuns la 10,14 la mia de locuitori, iar în week-end vor fi impuse restricții pe timp de noapte.

De asemenea, magazinele au și ele un program special, restrictiv, până la ora 18:00.

O problemă similară este și Igești, rata cazurilor a ajuns la 10,14 la mia de locuitori, iar Consiliul Județean Arad a stabilit măsuri clare.

România se închide pe bucăți! Nunțile și botezurile sunt interzise?!
Romania se inchide pe bucăti[Sursa foto: PixaBay]

România se închide pe bucăți, după ce mai multe regiuni au trecut în scenariul roșu, iar măsurile impuse de autorități sunt extrem de stricte. Țara noastră se confruntă cu o creștere semnificativă a infectărilor cu coronavirus.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Este vorba despre TESTUL ANTIGEN RAPID. Ce se întâmplă cu acesta și cu certificatul Covid-19

 

Citește-ne pe

Citește și:

ULTIMA ORĂ! Este vorba despre TESTUL ANTIGEN RAPID. Ce se întâmplă cu acesta și cu certificatul Covid-19

FOTO - George Simion, vedetă pe Internet: val de glume după incidentul de la Iași

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. 12 state au intrat în ZONA ROȘIE

Lovitură pentru români! Vaccinarea devine obligatorie în România. Ce instituție impune acest lucru

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies