Revin restricţiile! Ce se întâmplă cu nunțile programate în septembrie și octombrie 2021? Autoritățile au facut anunțul

,

Autoritățile au început să impună restricții în mai multe județe din România. Iată ce se întâmplă cu nunțile programate în septembrie și octombrie 2021!


In articol:

Pandemia de coronavirus a afectat din plin sezonul de nunti din 2020, tinerii fiind nevoiți să le reprogrameze pentru anul 2021. Autoritățile au permis organizarea acestor evenimente după ce numărul de infectări a scăzut. Însă, bilanțul din ultimele zile nu arată prea bine, ceea ce înseamnă că este posibil ca autoritățile să impună noi restricții pentru a limita răspândirea virusului nemilos.

Iată ce se întâmplă cu nunțile programate în septembrie și octombrie 2021!

nunta
Ce se întâmplă cu nunțile programate în septembrie și octombrie 2021?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Scenariul roșu, din nou în România? Care sunt localitățile care intră în carantină

Ce se întâmplă cu nunțile programate în septembrie și octombrie 2021

Autoritățile au anunțat de mai multe ori că, începând din toamnă vor fi nevoite să impună noi restricții din cauza valului patru.

Prin urmare, este posibil ca nunțile programate în septembrie și octombrie să fie anulate din cauza că rata de infectarea a crescut semnificativ în ultima perioadă.

Citeste si: Este oficial! Circulație interzisă după ora 20:00 și magazine închise la ora 18:00. Intră în vigoare în acest weekend. Iată unde s-a luat această decizie!

În prezent, în zonele în care a intrat în vigoare scenariul roșu, nu se mai pot organiza nunți.

De exemplu, în Iași s-au închis restaurantele și cafenelele, iar nunţile şi botezurile sunt interzise, din cauza numărului mare de cazuri noi, rata de infectare depăşind 3 la mia de locuitori.

După ce rata de infectare cu coronavirus a sărit de 4 la mia de locuitori, mai multe restricţii au fost introduse în comuna Săbăoani din judeţul Neamţ, printre care și interzicerea nunților.

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis, miercuri, să instituie o serie de restricţii în comuna Mărgău, inclusiv interzicerea circulaţiei persoanelor pe timpul nopţii, după ce rata incidenţei COVID-19 a ajuns la 12,39 la mia de locuitori.

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de oameni! Tulpina Delta închide reastaurantele fast-food!

Începând cu acest weekend, în două localități din Arad, cetățeniilor li se va interzice circulația după ora 20:00, iar magazinele se vor închide la ora 18:00.

Conform ultimelor informații transmise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad, în localitatea Dezna incidenţa era, luni, de 5,31 la mie, această localitate fiind prima din judeţ în care s-au aplicat anumite restricţii încă de sâmbătă, când incidenţa depăşea 3 la mie, iar în localitatea Igneşti, incidenţa este de 4,35 la mie, în cursul zilei

de luni.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

UPDATE Legea care obligă angajații să prezinte certificatul verde la locul de muncă a fost RESPINSA

Franța restituie unei țări din vestul Africii 26 de comori regale. Piesele au fost furate în timpul jafului de la Palatul Abomey

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă. Elevii se întorc la școală pe 3 ianuarie

Bilanț coronavirus 27 octombrie 2021: Peste 500 de decese la pacienți Covid! Câte cazuri noi sunt

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies