Este oficial! Circulație interzisă după ora 20:00 și magazine închise la ora 18:00. Intră în vigoare în acest weekend. Iată unde s-a luat această decizie!

,
restricții circulație
Românii se reîntorcla restricțiile de circulația pe perioada nopții.[Sursa foto: PixaBay]

Din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, românii se întorc la restricțiile de circulație pe perioada nopții.


In articol:

Românii au primit o veste care le-a dat viața peste cap. Aceștia nu vor mai avea voie să iasă din casă după ora 20:00. Iată unde s-a luat această decizie!

Restricții de circulație
Restricții de circulație pe timp de noapte și program scurt pentru magazine.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de oameni! Tulpina Delta închide reastaurantele fast-food!

Restricții de circulație în România

Autorităţile din județul Arad au decis să impună noi restricţii de circulaţie pe timp de noapte şi să scurteze programul pentru magazine în localităţile Dezna şi Igneşti, din cauză că incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a depăşit 4 la mia de locuitori.

Persoanele din aceste localități arădene nu vor mai avea voie să iasă din casă după ora 20:00, începând cu acest weekend.

Citeste si: Ce se întâmplă cu accesul persoanelor nevaccinate în mall-uri? Anunțul făcut de Florin Cîțu

Conform ultimelor informații transmise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad, în localitatea Dezna incidenţa era, luni, de 5,31 la mie, această localitate fiind prima din judeţ în care s-au aplicat anumite restricţii încă de sâmbătă, când incidenţa depăşea 3 la mie, iar în localitatea Igneşti, incidenţa este de 4,35 la mie, în cursul zilei de luni.

Prin urmare, pentru ambele localități, CJSU a decis să impună noi restricţiilor prevăzute în situaţiile în care incidenţa este mai mare de 4 la mie. Astfel, începând cu acest weekend, cetățenilor din aceste localități le este interzis să circule după ora 20:00, fără o justificare menţionată în declaraţia pe propria răspundere care trebuie completată.

De asemenea, magazinele din localitățile Dezna și Ignești se vor închide la ora 18:00.

De reținut este faptul că aceste restricții sunt generale și vor rămâne în vigoare până când incidența va scădea sub nivlul de 3,5 la mie în zonele vizate. 

Pe lângă restricțiile de circulație și închiderea magazinelor mai devreme, se vor suspenda activităţile la interior a restaurantelor şi cafenelelor, se vor închide sălile de spectacol, cluburile, și se vor interzice evenimentele cu public numeros în spaţiu deschis.

Citeste si: Klaus Iohannis, apel către toți părinții! Ce spune președintele despre condițiile în care noul an școlar va începe

După Dezna şi Igneşti, în localitățile Moneasa şi Fântânele sunt înregistrate incidenţe de 2,4, respectiv 1,88 la mia de locuitori, acestea fiind cele mai mari din judeţul Arad. 

De la începutul pandemiei, și până în prezent, în judeţul Arad au fost confirmate 24.022 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Totodată, în ultimele 24 de ore au fost raportate 11 infectări. În ceea ce privește numărul deceselor, în total, au fost înregistrate 977 de decese la persoane cu COVID-19.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Întâmplare de groază pentru o familie din Medgidia! Patru persoane au fost stropite cu benzină și arse de trei bărbați. Una dintre victime era un copil

Rusia schimbă tactica! Serviciile de informații britanice dau alerta: 'Moscova a început să mineze activ linia frontului'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Monica Pop, un nou semnal de alarmă despre Covid: "Este singurul virus pe care îl știu eu și face asta în corp"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies