Romania s-a cutremurat! Ce magnitudine a avut seismul de miercuri noaptea

Romania s-a cutremurat miercuri noaptea. Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a dat informatii despre magnitudinea seisului

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, la ora locală 0:45, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 137 de kilometri în apropierea oraşelor: 77 de kilometri est de Braşov, 89 de kilometri nord-est de Ploieşti, 105 kilometri sud de Bacău, 115 kilometri vest de Galaţi, 115 kilometri vest de Brăila, 140 de kilometri nord de Bucureşti, 162 de kilometri nord-est de Piteşti, 185 de kilometri sud-vest de Iaşi şi 191 de kilometri est de Sibiu.

Citeste si: Un cutremur de proportii a lovit Albania. Zeci de raniti si cel putin patru morti

Citeste si: Cutremur mare in Romania, marti noaptea. Ce magnitudine a avut seismul

În noiembrie, în România, au avut loc 23 de seisme, cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 3,8 pe Richter.

În acest an, cel mai semnificativ cutremur din România a avut magnitudinea de 4,7 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Suceava pe 18 mai 2019. În 2018, în data de 28 octombrie, a avut loc un seism de 5,8 pe Richter în judeţul Buzău, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

cutremur

sursa: agerpres

Citeste si: Cutremur serios în Vrancea! Ce magnitudine a avut seismul

Citeste si: Două cutremure s-au produs astăzi în România! Seismele, la mică distanță unul de celălalt! Ce magnitudini au avut

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate