Cutremur mare in Romania, marti noaptea. Ce magnitudine a avut seismul

cutremur in romania marti noaptea

Un cutremur de 3.8 pe scara Richter a avut loc marţi seară în zona seismica Vrancea. Seismul s-a produs la ora 23:23.Cutremurul a fost înregistrat la ora 23 în judeţul Buzău. Seismul a avut loc la adâncimea de 127 de kilometri şi s-a produs în apropierea oraşelor Braşov, Ploieşti şi Bacău.

Ieri au avut loc alte 3 cutremure în România cu magnitudini cuprinse între 2.1 şi 3.1 pe Richter.

Cutremur mare in Romania, marti noaptea.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs marți dimineață în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 170 kilometri, informează Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

cutremur in romania marti noaptea

Citeste si: Două cutremure s-au produs astăzi în România! Seismele, la mică distanță unul de celălalt! Ce magnitudini au avut

Citeste si: Cutremur ingrijorator in aceasta dimineata, in Romania! Iata ce magnitudine a avut cel de-al noualea seism din luna octombrie!

Citeste si: Cutremur serios în România, în această dimineață! Ce magnitudine a avut

De asemenea, un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter s-a produs luni dimineaţă, la ora locală 6:40, în zona seismică Vrancea (judeţul Vrancea), informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Epicentrul cutremurului a fost în apropierea următoarelor oraşe: 74 de kilometri est de Brasov, 84 de kilometri nord-est de Ploiesti, 110 de kilometri sud de Bacau, 118 de kilometri vest de Galati, 118 kilometri vest de Braila, 135 de kilometri nord de Bucuresti, 190 de kilometri sud-vest de Iasi, 200 kilometri nord de Ruse.

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an, cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, s-a produs pe data de 3 septembrie, în zona seismică Vrancea.

Citeste si: Cutremur azi-noapte în România! Ce magnitudine a avut

Citeste si: Baba Vanga a prezis despre 2020. Este cutremurator ce a spus batrana bulgaroaica

Citeste si: Două cutremure s-au produs astăzi în România! Seismele, la mică distanță unul de celălalt! Ce magnitudini au avut

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate