Sotia lui Adrian Daminescu, mesaj sfasietor dupa moartea lui Mihai Constatinescu: ''Intre colegii tai deja plecati...''

,

Artistul simbol, îndrăgit de milioane de români s-a stins din viaţă marţi, 29 octombrie, în jurul orei 19:10.


In articol:

De ce a murit Mihai Constantinescu! Cauza decesului

Mihai Constantinescu se afla pe patul de spital încă din luna mai, după ce a fost găsit inconştient în casă de Simona, partenera lui de viaţă.

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit! Cauza mortii lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a lăsat în urmă râuri de lacrimi! Milioane de români care i-au apreciat munca şi toţi apropiaţii săi îl plâng acum pe marele artist. Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu moartea la cinci luni de când a fost găsit inconştient de partenera sa de viaţă, Simona.

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit! Ce avere avea cântărețul și cine o va moșteni

Marţi, 29 octombrie, la 73 de ani, Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă. Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani, ultima operaţie având loc în urmă cu 2 ani.

Cântăreţul se afla în secţia de Terapie Intensivă, în stare gravă, marţi, 29 octombrie, când a suferit un stop cardio-respirat. Medicii au încercat imposibilul! Timp de 50 de minute, au aplicat manevrele de resuscitare, dar din păcate, fără succes.

Sotia celebrului Adrian Daminescu a scris un mesaj sfasietor pe o retea de socializare, la aflarea vestii mortii lui Mihai Constatinescu: 

''DRUM DREPT SI LUMINOS MIHAI, PRIETEN DRAG.LUMEA NU VA MAI FI AtAT DE MINUNATA FARA TINE.CASA TA SE MUTA DIN DEAL, IN CERUL PLIN DE STELE, INTRE COLEGII TAI DEJA PLECATI.DRUM LIN , MIHAI.TE IUBIM MULT'', a fost mesajul trist scris de aceasta pe o retea de socializare.

 

Citește și:

De ce a murit Mihai Constantinescu! Cauza decesului marelui artist. Curg râuri de lacrimi!

Alertă în Pacific - Garda de Coastă americană trimite petrule pentru a contracara acțiunule Chinei

Mihai Constantinescu a murit! Ce avere avea cântărețul și cine o va moșteni

Ce a făcut Anastasia Lazariuc când a auzit că a murit Mihai Constantinescu ”Sunt...”

Coronavirus în România, 24 octombrie 2020. 4.761 de cazuri noi și 73 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies