Mihai Constantinescu a murit! Ce avere avea cântărețul și cine o va moșteni

 Ce avere avea cântărețul

Mihai Constantinescu (73 de ani) a pierdut lupta cu boala și a trecut în neființă. Cântărețul a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca


In articol:

În spital, Mihai Constantinescu a mai suferit încă două stopuri cardiace, intrând în moarte cerebrală. Din nefericire, medicii declarându-se neputincioși. În vârstă de 73 de ani și având antecedente medicale cardiace severe, Mihai Constantinescu rămâne în memoria tuturor celor care au iubit și iubesc muzica ușoară ca un mare artist și sufletist, compozitor talentat și personalitate incontestabilă.

Citeste si: BREAKING NEWS! A murit Mihai Constantinescu. Artistul a încetat din viață

Citeste si: BREAKING NEWS! A murit Mihai Constantinescu. Artistul a încetat din viață

Ce avere avea cântărețul

De-a lungul timpului, Mihai Constantinescu nu s-a confruntat doar cu problemele de sănătate. Artistul a pierdut o casă, iar această experiență l-a marcat puternic, chiar dacă a încercat să treacă peste perioadele dificile și să apară în fața publicului cu zâmbetul pe buze, așa cum făcuse întotdeauna.

Regretatul artist şi soţia lui au doar un apartament, pe care Simona îl va moşteni după moartea lui. Mihai Constantinescu a locuit într-o casă naționalizată, iar în 2007 – atunci când proprietarii imobilului au revenit în țară – artistul a fost somat să părăsească locuința.

Citeste si: Ce a făcut Anastasia Lazariuc când a auzit că a murit Mihai Constantinescu ”Sunt...”

Era vorba despre un imobil din strada Sandu Aldea, acolo unde Mihai Constantinescu locuise timp de 20 de ani. Inițial, artistul nu a vrut să părăsească acea casă naționalizată, dar ulterior a plecat, iar casa a fost vândută, foarte repede, de proprietari.

În consecință, artistul Mihai Constantinescu putea spune că era un om bogat. Ba chiar din contră. Veniturile sale erau completate, în ultima vreme, de banii pe care îi obținea din concerte. Artistul cerea 1000 de euro pentru o apariție într-un concert, cu mult mai puțin decât alți artiști autohtoni.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies