Rodica Popescu Bitănescu, râsul care i-a adus faima, după un incident la o emisiune în direct : "Mă uitam la el, râdeam în hohote, și-am ajuns celebri amândoi"

Author: Oana Picerea

Actrița Rodica Popescu Bitănescu a fost invitatul special al emisiunii "Tu Urmezi!" de la Kanal D

Sursa: Kanal D

Actrița Rodica Popescu Bitănescu a fost invitatul special al emisiunii "Tu Urmezi!" de la Kanal D, în ediția difuzată pe 13 noiembrie.

Îndrăgita actriță, asociată de multe ori cu râsul ei inconfundabil, care a ajutat-o în teatrul de comedie, a mărturisit că a pășit cu emoție în platoul emisiunii, chiar și după o viață întreagă petrecută

pe scenă.

Într-un interviu acordat colegei noastre, Andra Mihu, Rodica Popescu Bitănescu a vorbit despre experiența "Tu Urmezi!", care a reușit să-i ajungă la suflet.

"Dan Negru este șopârlos, adică imprevizibil"

Între marea actriță și prezentatorul Dan Negru se leagă o prietenie de ani buni, însă vedeta Kanal D reușește să o surprindă de fiecare dată.

" A fost cu emoție. Emoțiile le am de câteva zile, de când am auzit că sunt invitată. Aici sunt oameni cu care eu am mai lucrat și era bucuria de a-i reîntâlni, și era bucuria și de a mă reîntâlni cu Dan Negru, care este foarte "șopârlos" și imprevizibil. Pentru că nu știi despre ce te poate întreba.

Dar m-am simțit foarte bine și spre surprinderea mea am fost foarte relaxată și m-am bucurat de participare", a declarat Rodica Popescu Bitănescu.

Citește și: Îndrăgita actriță Rodica Popescu Bitănescu, în platoul “Tu urmezi!” duminica aceasta! Cu râsul inconfundabil face dezvăluiri inedite!

Ca o curiozitate, actrița a mai mărturisit că deși râde foarte colorat, nu râde de obicei la bancuri. Și nu de puține ori persoanele care au încercat să îi smulgă un râset printr-o glumă, nu au reușit acest lucru.

"Eu râd foarte rar la bancuri, e nenorocire cu mine.

Și râd doar la anumite persoane care știu să spună bancuri. Au pretenție foarte mulți că știu să spună bancuri, dar eu rămân țeapănă, nu râd deloc. Vă dați seama ce situație? Mai bine să nu-mi vadă fața.

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat

Sau mă prefac că râd, deși eu nu pot...la mine, dacă mă prefac că râd, se vede. Lumea simte că te prefaci, așa că mai bine nu râd dacă nu-mi vine să râd."

Rodica Popescu Bitănescu, râsul care i-a adus faima. Un incident dintr-o emisiune a făcut-o să izbucnească în râs

"Când m-a "pocnit" la o emisiune să râd...atunci s-a întâmplat. Știi că în muzică, ți se dă intrarea: unu, doi, trei, hai! Dar cel care trebuia să îmi dea intrarea, pentru că era o emisiune în direct, mi-a spus: "Dumneavoastră veți cânta când eu vă dau intrarea". Eu știam că atunci când îți dă cineva o intrare îți și arată, cu mâna, timpii...

Iar tipul care trebuia să îmi dea mie intrarea cânta la un instrument. Nu știu, ceva cu clape, îl ținea în gură și sufla. Și eu așteptam să-mi dea mie intrarea, iar el tot cânta și tot cânta...

Mă uitam la el și se tot mira la mine. Și îmi zic: "Măi, ce-i asta?

Citește și: Nadia Comăneci, apariție emoționantă, duminică, la “Tu urmezi!”

„Sunt demodat, vreau reintroducerea obligatorie a uniformei școlare” Dan Negru, mesaj cu ocazia primei zile de școală

El de fapt îmi dădea intrarea printr-un ridicat de sprâncene. Eu când mi-am dat seama de ce îmi face tot timpul așa (n.r. ridica sprâncenele insistent) am început să râd în hohote, dar în așa hal încât am ajuns celebri amândoi.

Eram o emisiune în direct. Am cântat râzând și tipul acela tot dădea din sprâncene. Uite, prin râsul acela am devenit celebră cred.

Foarte des ajung să fiu asociată cu acest râs, însă eu nu râd niciodată aiurea, fără motiv. Întotdeauna râd cu motiv".