Nadia Comăneci, apariție emoționantă, duminică, la “Tu urmezi!”

Author: Diana Tilă

Nadia Comăneci este invitata din acest weekend la  “Tu urmezi!”, emisiune prezentată de Dan Negru.

Nadia Comăneci, celebra gimnastă a României și prima din lume care a obținut nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, își face apariția în acest weekend, la  “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, difuzat de la 20:00, la Kanal D!  

Citeste si: Ion Crăciunescu, fost arbitru și jucător de fotbal, vine duminică la “Tu urmezi!”, cu întrebări pentru concurenții game show-ului de la Kanal D!

Nadia Comăneci, apariție emoționantă, duminică, la “Tu urmezi!”

Nadia Comăneci, cea mai cunoscută româncă din lume și una dintre cele mai valoroase sportive din toate timpurile, este invitata de onoare a lui Dan Negru, și va  veni cu o serie de întrebări din domeniul sportului care a consacrat-o, pentru unul dintre concurenții de la “Tu urmezi!”.

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Calendar Ortodox 12 noiembrie 2022: Sâmbătă e zi de sărbătoare cu cruce neagră. Rugăciunea care te apără de toate relele

Citeste si: Dorian Popa, celebritatea invitată la “Tu urmezi”!, a povestit în culisele emisiunii despre cea mai mare pierdere a sa

“Sunt plecată de ceva ani (în S.U.A. – n.r.), dar mă leagă amintiri dragi de locul nașterii. (…) V ă  îmbrățișez pe toți, mult succes și multă sănătate!”,  transmite Nadia Comăneci publicului român.

Nu pierdeți duminică seară, de la ora 20:00, o ediție memorabilă a game show-ului “Tu urmezi!”, la Kanal D! Întrebările de cultură generală, tensiunea acestui concurs al inteligenței vor face deliciul telespectatorilor.

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies