Dorian Popa, celebritatea invitată la “Tu urmezi”!, a povestit în culisele emisiunii despre cea mai mare pierdere a sa

,

Dorian Popa a povestit in culisele emisiunii că de-a lungul vieții sale a avut parte și  de eșecuri, nu numai de reușite.

“Tu urmezi!”, show-ul revoluționar în care concurenții stau la coadă pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului, vine cu o nouă ediție plină de tensiune, în această duminică, la ora 20:00!

Dorian Popa, celebritatea invitată la “Tu urmezi”!, a povestit în culisele emisiunii despre cea mai mare pierdere a sa

Dan Negru îl va avea invitat de această dată pe Dorian Popa, actor, cântăreț, antreprenor și vlogger, unul dintre cei mai populari influenceri din România.

Rolul acestuia este acela de a îi adresa concurentului, aflat în joc, o serie de întrebări, menite să îi testeze puterea de concentrare și cunoștințele de cultură generală, miza fiind una uriașă. 

Citeste si: Dorian Popa are întotdeauna un as în mânecă când vine vorba de aspectul său fizic. Artistul a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a arăta mereu impecabil

“Mă bucur extrem de tare că sunt aici, alături de bunul meu prieten Dan! Mă declar și fan fidel al emisiunii <Jocul cuvintelor>,  Dan știe foarte bine cât de mult apreciez inteligența. Am privit gură căscată fiecare ediție și încercam să ghicesc cuvintele  din fața micului ecran , a spus Dorian Popa.

În culisele emisiunii, imediat după intervenția sa în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, Dorian Popa a povestit că de-a lungul vieții sale a avut parte și  de eșecuri, nu numai de reușite.

“Cred că cel mai mare câștig este faptul că am reușit, într-un final, să îmi îndeplinesc un vis și să construiesc un cartier; nu credeam că se va întâmpla vreodată. Iar cea mai mare pierdere a fost de ordin bănesc, în jur de 20.000 de Euro atunci când îmi construiam casa mea  …”, povestește Dorian Popa.

Citeste si: Dorian Popa și Mamișor, dezvăluiri inedite despre perioada copilărie artistului! Cea mai mare năzbâtie pe care a făcut-o:”Și-a rupt mâna”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

I s-a făcut poftă de shaorma, așa că a plecat în căutarea ei. Sorin Pușcașu face comparație între cea mai ieftină și cea mai scumpă shaorma

Se strică prietenia? China refuză Rusiei recunoașterea documentelor de asigurare a navelor și a încărcăturii

I s-a făcut poftă de shaorma, așa că a plecat în căutarea ei. Sorin Pușcașu face comparație între cea mai ieftină și cea mai scumpă shaorma

Amalia Năstase, mărturisiri de senzație din culisele căsniciei sale! „Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!” Iata unde s-a căsătorit cu Răzvan, actualul soț!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies