Roberta, cu ochii în lacrimi: "Nu mai suport!" Concurenta vrea să părăsească Casa iubirii! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, duminică, 19 mai, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 18 mai 2024, 21:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 19 mai mai, la Kanal D. Iată ce se întâmplă în Gala din această săptămână.

Tensiuni și replici acide duminică, 19 mai, în Casa iubirii! O nouă săptămână este pe cale să se încheie la Casa iubirii, însă neînțelegerile dintre concurenți nu se termină. Patrick va avea un nou conflict cu Giuly. Rebecca o pune la zid pe Roberta, iar concurenta va dezvălui cu ochii în lacrimi că își dorește să fie votată pentru eliminare.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"

Patrick, o pune la zid pe Giuly

Duminică, 19 mai, telespectatorii vor avea parte de o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D. Săptămâna se încheie cu noi momente tensionate în cadrul emisiunii matrimoniale.

În ediția de duminică, spiritele se încing, din nou, între Patrick și Giuly. Concurentul este deranjat de atitudinea pe care o are iubita lui Robert față de el.

Acesta susține că Giuly îi răspunde arogant și nu stă să lămurească niciodată o discuție.

"Intervine, aruncă bomba și după fuge. Patrick, eu nu mai vorbesc cu tine. Mi-o zice și arogant, atunci normal că iau foc. Ori stăm să o discutăm, ori nu te mai băga.", declară Patrick.

Roberta, cu ochii în lacrimi!

Între timp, un nou conflict izbucnește între Rebecca și Roberta.

Cele două concurente au parte de tensiuni aprige, iar discuțiile aprinse dintre ele se vor accentua. Astfel, telespectatorii vor avea parte de o ediție incendiară, deoarece tinerele scot la iveală noi detalii neașteptate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

''Tu îmi spui mie că sunt drama queen (n.r. regina dramei), eu sunt realistă! Cum să ajungă doi oameni să se certe din nimic, din cauza ta, tu realizezi?'',   spune Rebecca.

Roberta se apară și declară că este atacată mereu de Robi, lucru pe care nu îl mai suportă: "Oricum, Robi mă atacă mereu și eu nu mai suport să aud din partea lui.(..)

Nu mai suport! Vreau să-i rog să mă voteze. A fost o situație urâtă și îmi pare rău. Am nevoie de timp și nu mi se oferă."

Citește și: Larisa de la ”Casa iubirii” are un nou iubit? Bărbatul misterios nu se uită la bani când vine vorba de dedicații pentru fosta concurentă: „Dragoste secretă”

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face în Gală, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 19 mai, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!