Robert o confruntă pe Mihaela, după ce concurenta la chemat pe Laurențiu în camera roșie. Mihaela recunoaște că îl simpatizează pe Laurențiu: ”Mi-e drag!”

Author: Madalina Maftei

A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?

Mihaela și Robert au avut în urmă cu câteva zile un date de neuitat, totul a decurs ca la carte. Cei doi s-au comportat fix ca un cuplu, deși nu formează unul, încă. Recent, se pare că Mihaela l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie și iată ca a venit momentul ca Robert să-i ceară explicații.

Mihaela nu ascunde simpatia pe care o are față de Laurențiu: ”Mi-e drag”

Andreea Mantea l-a întrebat pe Robert dacă se aștepta ca Mihaela să-l cheme pe Laurențiu în camera roșie.

Robert: Nu!

Andreea Mantea: Erai sigur că-l cheamă pe Ionuț?

Robert aproape că ar fi băgat mâna în foc că Mihaela l-a chemat pe Ionuț în camera roșie. Spre surprinderea tuturor, concurenta a avut cu totul și cu totul altă intenție.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Momente triste în Casa iubirii! Laurențiu a luat o decizie radicala si neașteptată în privința Emmei! „N-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp” Iată cum a reacționat concurenta, care încă mai spera la o relație!

Mai mult, Andreea Mantea a încercat să afle dacă pe Robert l-a deranjat faptul că Mihaela l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie. Se pare că tânărul nu s-a simțit deloc deranjat. Totodată, Mihaela spune că nu are de ce să fie deranjat pentru că între ei nu este nimic.

Chiar dacă au ieșit la date și totul a decurs perfect, se pare că cei doi nu se gândesc să formeze un cuplu momentan.

Citește și: Cristina va izbucni în lacrimi! Apropierea dintre Radu și Emma o va bulversa teribil! Aflați cum va reacționa concurenta în clipa în care Radu va veni în casa fetelor pentru Emma, sâmbătă, 1 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Andreea Mantea pune și mai tare sare pe rană și spune care este motivul pentru care Mihaela l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie. Mihaela a recunoscut că tânărul îi este drag si seamănă foarte tare cu fratele ei, astfel îi este familiar.