Cristina va izbucni în lacrimi! Apropierea dintre Radu și Emma o va bulversa teribil! Aflați cum va reacționa concurenta în clipa în care Radu va veni în casa fetelor pentru Emma, sâmbătă, 1 aprilie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 31 mar 2023, 20:43

Lacrimi și dezamăgire în Casa iubirii! Cristina va izbucni în lacrimi amare, când va observa că Radu se va apropia din ce în ce mai mult de Emma! Iar Mihaela va fi victima unei farse de proporții pusă la cale de băieți în complicitate cu Nona!

Concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi provocări uluitoare, de clipe romantice, de momente surprinzătoare, dar și de tensiuni uriașe și răsturnări neașteptate de situație care de cele mai multe ori îi pun la grele încercări mai ales pe cei care deja au o relație în cadrul show-ului. După ce în ediția precedentă, Laurențiu a decis să pună punct perioadei de cunoaștere cu Emma și fiecare să o ia pe drumuri separate, în ediția de sâmbătă, concurență se va apropia din ce în ce mai mult de Radu, care până

nu demult a încercat să fie Cupidon pentru ea și Laurențiu. Cristina va fi extrem de dezamăgită de gesturile neașteptate ale lui Radu față de Emma și va izbucni în lacrimi, fiind doborâta de gelozie. Și tot în ediția de mâine, concurenții vor marca și semnificația zilei de 1 aprilie, ziua păcălelilor și vor pune la cale o farsă de senzație pentru Mihaela.

Cristina va izbucni în lacrimi! Apropierea dintre Radu și Emma o va bulversa teribil

În ediția de sâmbătă, 1 aprilie 2023, în Casa iubirii se vor împleti momente hazlii cu situații triste și apăsătoare. Pe de o parte, concurenții vor pune la cale o farsă de proporții pentru Mihaela și se vor declanșa momente nostime și dialoguri ironice, iar pe de altă parte, Cristina va suferi teribil atunci când Radu își va face apariția în casa fetelor și se va apropia din ce în ce mai mult de Emma, spre uluirea tuturor.

Pentru că mâine va fi 1 aprilie, băieții din Casa iubirii vor pune la cale multe momente comice, pentru a marca ziua păcălelilor. În complicitate cu Nona, aceștia vor iniția o farsă de senzație pentru Mihaela. Nona îi va pregăti colegei sale un pahar cu apă și multă sare pe care i-l va oferi atunci când acesteia ii va fi foarte sete. Toți vor izbucni în hohote de râs în momentul în care Mihaela va bea pe nerăsuflate apă extrem de sărata.

Robert: Cine îmi face și mie o cafea? Am poftă de o cafea!

Mihaela: Cumva bați vreun apropo? Hai că îți dau apă cu sare, vrei?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina: De la cine vrea Robert o cafea? De la Erisa? De ce de la mine?

Pe de altă parte, Radu a pus la cale să meargă în casă fetelor pentru a o speria pe Emma, însă gestul lui o va dezamăgi pe Cristina, care se aștepta că ea să fie în atenția fostului ei iubit, sperând că astfel vor avea o șansă de a se reapropia.

Cristina va izbucni în lacrimi în clipa în care va observă că Radu a ieșit în grădina cu Emma pentru a vorbi între patru ochi.

Citește și: Momente triste în Casa iubirii! Laurențiu a luat o decizie radicala si neașteptată în privința Emmei! „N-am vrut să te dau mai tare peste cap, dar am vrut să-ți zic din timp” Iată cum a reacționat concurenta, care încă mai spera la o relație!

Citește și: Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru cuplul format din Bianca și Alex! Iată ce propunere au primit Emma și Laurențiu și ce reacții s-au stârnit în Casă iubirii! „Eu vreau să va ajut! Cine știe poate o pupi mâine!”