Ricardo și Raluca de la "Puterea dragostei" s-au căsătorit? Poza care i-a pus pe fani pe gânduri

Raluca și Ricardo formează, de câteva săptămâni bune, un cuplu frumos în casa “Puterea dragostei”.

Cei doi au ajuns să se indrăgostească unul de celălalt după ce, mai întâi, au fost buni prieteni in show-ul matrimonial și și-au dat seama că au multe în comun și că gradul de compatibilitate ăntre ei este destul de mare.

Citeste si: Mama Biancăi de la "Puterea dragostei" este la fel de frumoasă ca ea! Uite poza care i-a uimit pe toți. "Superbă!"

Raluca și Ricardo sunt un cuplu în care nu multă lume crede, însă, cu toate acestea, cei doi par să se înțeleagă de minune și par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Citeste si: Hamude, vizită fulger la doctor! Ce a pățit fostul concurent de la "Puterea dragostei"

În gala de sâmbătă, aceștia au aparut îmbrăcați în ținute asortate – Ricardo cu o cămașă alba și o pereche de pantaloni negri, iar Raluca, într-o rochie alba, lungă și cu o coroniță pe cap. Rochia albă a Ralucăi, postată pe rețelele de socializare, semăna cu o rochie de mireasă și, din acest motiv, nu a durat mult până când curioșii au început să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au căsătorit.

“Mireasă te-ai facut!” sau “Mereu in gală te îmbraci în rochii albe, îi bați un apropo lui Ricardo” – sunt câteva dintre mesajele lăsate în dreptul fotografiei cu cei doi în ținutele din gala “Puterea dragostei”.

Iată postarea făcută pe Instagram:

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate