Ricardo, atac dur la mai multe concurente de la "Puterea dragostei" sezonul 2: "Sunt definiția prostiei umane"

Ricardo, concurent la "Puterea dragostei" sezonul 1, a lansat un atac dur la adresa câtorva dintre concurentele sezonului 2 al show-ului "Puterea dragostei".

Este vorba de Andreea Pirui, de Bia și de Ligi, pe care Ricardo le-a atacat în termeni duri.

"Pirui, Bia și Ligi sunt definiția prostiei umane! Analfabete, țărănci, vagaboante ajunse la televizor", le-a atacat Ricardo pe cele trei concurente.

Ricardo s-a întors în România

După ce a plecat să muncească în SUA, Ricardo s-a întors recent în țară. La aeroport el a fost așteptat de Deea, și ea fostă concurentă la "Puterea dragostei". Fanii emisiunii au speculat cu privire la o legătură între ei ce ar putea fi mai mult decât o prietenie.

În țară, Ricardo s-a întâlnit cu Adrian, și el fost concurent la "Puterea dragostei".

"Am revenit pe fusul orar corect", scria Ricardo pe Instagram după revenirea în țară. 

Ricardo și Raluca, relație cu năbădăi

Ricardo și Raluca au avut o relație foarte frumoasă în casa "Puterea dragostei", însă despărțirea lor s-a lăsat cu scandal. Dacă în casă cei doi s-au apărat reciproc și au făcut front comun împotriva atacurilor celorlalți, despărțirea l-a făcut pe Ricardo să spună cuvinte grele despre Raluca. 

Ricardo și Raluca au fost în vacanță împreună în Grecia, dar au dezvăluit ulterior că în acea vacanță s-au despărțit. Raluca s-a întors la fostul iubit, ceea ce l-a deranjat foarte tare pe Ricardo. Mai mulți concurenți, printre care și Hamude, au fost de părere în timpul show-ului că relația lui Ricardo cu Raluca nu este una sinceră, ci că este doar una de show. 

Citeste si: Stefania, fosta iubita a lui Adelin, a spus TOTUL despre revenirea in casa ''Puterea dragostei'': ''Ma face fericita gandul ca...''

Citeste si: Andreea Mantea, mai fericita ca oricand! A facut anuntul in urma cu putin timp: ''Bine ai venit!''

Citeste si: Hamude are acum familie? A apărut cu o femeie superbă și cu doi copii

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate