Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 iun 2023, 18:07

Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rică Răducanu, fostul mare portar român, este invitatul ediției de duminica aceasta al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

O adevărată legendă a echipei Rapid București, Rică Răducanu se mândrește cu un palmares impresionant în sportul rege, având peste 400 de meciuri jucate, perioada în care a bifat un titlu de campioană și trei cupe ale României.

Citește și: Rică Răducanu, mărturisiri inedite în platoul Teo Show! Cu ce mare vedetă din România și-ar dori să iasă în oraș!

Rică Răducanu, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Fostul mare portar este celebru și pentru giumbușlucurile de pe teren, dar a intrat și în cartea recordurilor ca fiind primul portar surprins în ofsaid.

Rică Răducanu a fost primul antrenor de portari din România, iar după retragerea din fotbal a fost, un timp, referent la Direcția Afaceri Externe și Protocol, din cadrul Primăriei Municipiului București.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Rică Răducanu, probleme uriașe cu afacerea de pe litoral! ”Acum e treabă urâtă, nu am văzut așa ceva niciodată”

Puțină lume știe că cel pe care îl cunoaște o țară întreagă cz Rică Răducanu, poartă numele de Necula Răducan, iar mama este cea care îl alinta, încă din copilărie, cu apelativul Rică.

 “Cât timp ați luat bătaie de la antrenor?”, “La ce facultate v-a băgat Sportul Studențesc?”, “V-a mai scos vreodată Poliția din joc?”, “Câte fete v-a suflat Mircea Lucescu?”, “Cât va costă dependența de păcănele?”, “Cine este cel mai mare portar român?”,   acestea sunt doar câteva dintre întrebările interviului maraton la care fostul mare sportiv va trebui să răspundă în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!