Rică Răducanu, mărturisiri inedite în platoul Teo Show! Cu ce mare vedetă din România și-ar dori să iasă în oraș!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2022, 20:01

Rica Raducanu, dezvaluiri inedite la Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgitul Rică Răducanu a făcut cele mai trăsnite dezvăluiri de pe vremea când a cochetat cu teatrul de revista.

Anul trecut celebrul Rică Răducanu a trecut prin cumplită afecțiune COVID-19, iar spre finalul anului s-a mai confruntat și cu alte probleme de sănătate din cauza unor dureri atroce de genunchi, însă fostul mare fotbalist și-a păstrat mereu același optimism debordant și același simt al umorului așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

Rică Răducanu, mărturisiri inedite în platoul Teo Show!

Invitat în platoul Teo Show, îndrăgitul Rică Răducanu a făcut cele mai inedite mărturisiri din culisele vieții sale.

Acesta a povestit despre soția să că nu a fost niciodată geloasă în ciuda faptului că el a fost mereu un bărbat celebru și s-a învârtit în lumea mondenă. Mai mult decât atât fostul fotbalist a spus că nu a fost un bărbat romantic, nu era stilul lui să ofere flori sau cadouri, însă din când în când o mai surprindea pe soția să, în cei 53 de ani de căsnicie.

De asemenea Rică Răducanu a mărturisit că joacă la loterie de peste 50 de ani și a tot sperat că va câștigă marele premiu. Acesta a spus că a jucat jonglat mereu cu nouă numere care l-au bântuit de-a lungul vremii.

Celebrul Rică Răducanu a spus că i-a plăcut atât perioada de până la 38 de ani, până când a jucat fotbal, dar și perioada de după deoarece după vârstă de 40 de ani început să cocheteze cu teatrul și a stat peste zece ani în prejma marilor artiști și actori din România ai acelor vremuri.

Citeste si: Rică Răducanu a ajuns pe mâinile medicilor: "Boala este într-o stare destul de avansată"

"Am jucat până la 38 de ani și pe urmă am dus-o bine cu spectacole pe stadioane cu artiștii! Am cunoscut toți artiștii, am stat lângă ei, am câștigat și niște bani de acolo, pentru că făceam spectacole pe stadioane și se umpleau stadioanele! Eu am avut șansă să stau pe lângă Puiu Călinescu, Nae Lăzărescu, Arșinel, Stela Popescu! Am fost și la Teatrul Tănase zece ani! Nu știu dacă am fost eu bunicel!",

a spus Rică Răducanu.

„Orice pas greșit înseamnă moarte”. Christian Sabbagh face dezvăluiri tulburătoare despre pericolele la care se expune în meseria de jurnalist de investigație

Întrebat de către Bursucu cu cine i-ar plăcea să mai bea un pahar de vin în tihna și să stea la povești, Rică Răducanu a mărturisit că acea persoană ar fi celebrul și marele nostru actor Dem Rădulescu, sau Bibanu, așa cum îl alintau prietenii și colegii săi. Cât despre artista din România pe care ar mai vrea să o invite la o înghețată în oraș, aceea ar și cu siguranță îndrăgită actrița Stela Popescu, pe care a stimat-o enorm.

Citeste si: Cum se simte Rică Răducanu după ce a fost infectat cu COVID-19? Primele declarații: „A fost beleaua de pe lume să...”

 


Cookies