REVOLTATOR: Elevi vaccinati de femeia de serviciu intr-o scoala din judetul Constanta VIDEO

Un caz incredibil vine de la Independenta, judetul Constanta. Acolo se pare ca femeia de serviciu tine loc de medic.

Totul a iesit la iveala dupa ce o eleva a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost vaccinata de aceasta. Povestea spusa de fratele victimei a declansat o ancheta uriasa la scoala cu pricina.

 

Cu toate ca femeia de serviciu lucreaza la dispensar, asta nu o face sa fie si avizata. Despre astfel de practici stiu si cei din comuna. Surprinzator este ca sunt de acord cu ce face femeia. Controversata doamna Ileana este numai buna de pus la rana, spun oamenii.

 

De ani de zile ea este cea care le face injectii copiilor. Si tot cu ajutorul ei au venit pe lume zeci de prunci. Apele s-au tulburat insa cand chiar directoarea scolii a dat de inteles ca ar sti ca femeia de serviciu isi intrece cu mult atributiile.

 

Desigur, dupa intreg scandalul femeia s-a facut nevazuta. Am dat insa de sotul ei, dornic sa ne vorbeasca despre importanta ei in sat. Aproape ca nu este om sa nu ii fi cerut ajutorul.

 

Omul nu e deranjat deloc de practicile sotiei mai ales ca, spune el, in buzunarul femeii sunt scapate si mici atentii. Cazul a ajuns pana la Ministerul Sanatatii. Daca familia va depune plangere si se va dovedi ca femeia a facut vaccinul va avea dosar penal pentru exercitarea unei meserii fara drept.

 

Medicul si-ar putea pierde licenta de practica daca se va stabili ca a lasat-o pe femeia de serviciu sa le faca injectii elevilor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate