Revenire de senzație în casa "Puterea dragostei"! Cine a revenit în emisiune! Concurenților nu le-a venit să creadă

Revenire de senzație în casa "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a anunțat revenirea lui chiar după ce le-a dezvăluit fetelor descalificarea lui Coteanu.


In articol:

Este vorba despre Cătălin. Andreea Mantea le-a întrebat pe fete dacă sunt de acord cu revenirea lui, iar acestea au acceptat.

După ce revenirea a fost oficială, Cătălin a și pătruns pe ușă, foarte vioi. Băieților nu le-a venit să creadă când l-au văzut. El a început să danseze energic cu fetele, printre care și iubita lui Ricardo, Deea. Lui Ricardo nu prea i-a convenit. Cătălin a mai dansat cu Manuela și Mariana.

Citeste si: Eliminare NEASTEPTATA in Gala "Puterea dragostei"! Publicul a DECIS! Cine a fost desemnat liderul casei si cine a fost ELIMINAT!

Citeste si: Nelson Mondialu stie cine castiga Puterea dragostei. Mesaj crunt catre Livian: "Vei pleca in America"

Cătălin părăsise casa "Puterea dragostei" după o singură săptămână de stat în competiție. 

Coteanu a fost descalificat de la "Puterea dragostei"! 

Andreea Mantea a făcut un anunt de descalificare în urma absenței nemotivate a unui concurent din casa "Puterea dragostei".

Este vorba de Coteanu, care a lipsit nemotivat din emisiune.

"Astăzi este luni și lipsesc câțiva concurenți: Coteanu, Jador și Ella. Tocmai de aceea trebuie să luăm măsuri. Și avem o singură măsură în cazul celor care lipsesc nemotivat.

Din păcate, trebuie să îl anunț pe domnul Coteanu că pentru el competiția a luat sfârșit. Este descalificat din acest moment. O să vă rog să-i scoateți poza din casă după ce terminăm emisia. Pentru că nu ne-a adus niciun motiv rezonabil și nu ne-a adus nicio dovadă pentru ca noi să-l credem", a spus Andreea Mantea.

"O să am eu plăcerea asta", a spus Denisa.

"Coteanu își face treaba cu fetele", a spus Pirui, văzând fotografiile acestuia de pe rețelele de socializare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate